reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

nie nic sie nie zapisywalam. moj lekarz mi nawet nic nie podpowiedzial.
10 czerwca mam wizyte u doktorka, zobaczymy co tam jak tam :)

reklama
ANNAZgna pierwszy rzut oka ten elipso wydaje sie fajny,bo jest lekki i wizualnie super.Ale jak moge cos polecić Tobie ANIU to moze BEBETTO NICO PLUS.Właśnie chcieliśmy go kupić bo opinie ma dobre w necie,jest lekki,fajny wizualnie i tani bo około 1330zł za 3w1.Ale wkońcu przeważyła firma Tako i już zamówiliśmy i tylko czekamy na odbiór TAKO CITY MOVE.Do lekkich nie należy ale bałam sie ze tej firmy BEBETTO.Mam nadzieje,że bedzie ok:)A im więcej czytasz na necie tym bardziej człowiek głupieje,coś wiem bo też chciałam idelny wózek i dużo czytałam,pytałam znajome koleżanki.

cześć dziewczyny
Z tego co czytam to również macie dylemat w wyborze odp. wózka. Tyle tego jest, ze robi sie mętlik w głowie, a tu jeszcze trzeba wybrac łóżeczko, materac - też pytanie jaki? Chyba im więcej czytam tym mniej wiem:) Ja raczej zdecyduję się na wózek bebetto nico plus - wygodny, wielofunkcyjny i cena równiez jest w porządku. Tylko pytanie jaki fotelik samochodowy? Z tego co czytałam z fotelików tak do ceny 500-600 zł polecane są z firmy romer baby safe plus II - ale czy jest ok? Czy któraś z Was moze ma ten fotelik? Niestety pogoda nas nie rozpieszcza:( pozostaje na razie tylko basen, a na spacery po naszych pięknych lasach niestety ale jeszcze trzeba poczekać:) pozdrawiam Was serdecznie:)

hej dziewczyny:) My juz rozpakowane;) 23 czerwca o 12.32 Wiktoria zrobila prezent tatusiowi na dzien ojca i postanowila sie urodzić:) waga 3770 i 54 cm,pkt 10 :)
Jest przeslodka,mala cycolinka wisialaby caly czas na cycu i spala:)
Porodowke w zg jak najbardziej polecam!! Polozne przy porodzie mialam super!! Pania Beate i jeszcze jedna blondynke,wielkie podziekowania dla nich!! Porod w sumie przebiegl bardzo szybko,bo tylko 4 godz,bol niesamowity,ale to prawda ze mija w momencie kiedy klada dzieciatko na brzuszku,ja ryczalam jak wół ze szczescia!! :)
Powodzenia dla nastepnych mam!! ktora teraz w kolejce?;)

Annazg a w którym tyg ciąży się rozpakowałaś?Ja następna w kolejce i chyba zamykam też kolejke bo nowych mam 2013 nam nie przybywa.Dobrze,ze jesteś zadowolona bo ja już panikuje strasznie..boje się chyba tego nieznanego bo nie wiem co mnie czeka.dzisiajj wizyta u doktorka,zobaczymy ile mała przybrała na wadze.
A tobie gratuluje serdecznie:)!!!!!Trzymajcie sie zdrowo!!!

Wiktoria urodzila sie 2 dni przed planowanym terminem porodu;) A co do paniki to ja do konca bylam dziwnie spokojna i opanowana :) o 7 rano odeszly mi wody,obudzilam TZ z informacja ze juz czas jechac do szpitala bo odeszly mi wody,po czym oznajmilam mu ze ide wziasc prysznic,spojrzal sie jak na wariatke :-D:-D i tak tez zrobilam, wykapalam sie,ogolilam i dopiero po torbe i do szpitala:) za to on mial mine tak przerazona ze myslalam ze mi zejdzie na zawal;)

reklama
Dziewczyny, chciałabym Was zachęcić do bycia z maluszkami blisko i wspomagania ich rozwoju przez dotyk. Służę pomocą w temacie chustonoszenia i masażu Shantala. Prowadzę też grupowe zajęcia masażu, pierwsze są zawsze bezpłatne, żebyście miały okazję zobaczyć "z czym to się je" i przekonać dlaczego warto masować i dla dziecka i dla siebie. Żeby nie uprawiać forumowo reklamy zapraszam po szczegóły do kontaktu na pw. Zachęcam też do zaglądania do działu chustowego na forum, gdzie staram się rozwiewać wątpliwości w temacie noszenia i doradzać w okołochustowych tematach.
Buziak i gratulacje:)

Do góry