reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

hej dziewczyny,mam prosbe moze mi ktoras z Was napisac gdzie w zielonej gorze sklada sie papiery o becikowe i jakie dokumenty sa do tego potrzebne??z gory dzieki za informacje:)

reklama
Hej :) dokumenty składa się w budynku gdzie kiedyś było CKUiP :) niedaleko więzienia :) napewno akt urodzenia dziecka i zaświadczenie od lekarza prowadzącego ciąże, ja składałam w grudniu ale wiem że od stycznia coś się pozmieniało i chyba potrzebne są zaświadczenia o dochodach, ale to musisz się dowiedzieć :)

dziewczyny poradzcie,bo chyba zglupialam juz,lepiej zaszczepic malutka tymi platnymi czy nieplatnymi szczepionkami??nie chodzi oczywiscie o pieniadze ale o dobro dzieciatka,a mam dylemat:(jak Wy szczepilyscie swoje pociechy??

Ja sczepiłam zwykłym programem, jak większość mam. Ze względów finansowych. Gdybym miała jednak zdecydować się na płatne to wybrała bym 5 w 1. Z tego co się orientuje to najtaniej te szczepionki wychodziły w przychodni poles na ul. jedności. ceny szczepionek różnią się pomiędzy punktami sczepień i czasem są to znaczne różnice. Temat szcepień tez spędzał mi sen z powiek. Więc rozumiem stres.

My jednak zaszczepilismy mała ta płatna 6 w 1.Pani doktor troche mnie uswiadomila na temat szczepionek i taka podjelismy decyzje.Na zamenhofa koszt takiej szczepionki to 195 zł.
Tylko kurcze mała dostala od tamtej pory katarek i zastanawiam sie czy to nie po tej szczepionce:shocked2:

reklama
Po zaszczenieniu 6 w 1 nie ma kroku w tył (nie można wybrać innego programu) tak więc nawet jak to po szczepionce to niewiele można zrobić :( wydaje mi się jednak, że katarkowi sprzyja pogoda. Życze dużo zdrowia

Do góry