reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
Radzę przy okazji skonsultować się z pediatrą. Nie czuję się ekspertem. Wiem jedynie, że szczepionki czasem wywołują różne reakcje w organizmach. Katar jest jednym z popularnych symptomów alergii. Może to być zwiastun jakiejś alergii wziewnej. Są to jednakże, mniej prawdopodobne przypadki. Tak jak pisałam tego typu reakcją organizmu sprzyja pogoda. Gorące upalne słońce i trochę mocnej dmuchający wiatr, jakiś delikatny przeciąg w domu, zmiany temperatur. Przede wszystkim trzeba zachować spokój. wiem z jakim przerażeniem sama oglądałam moje dziecko po każdym szczepieniu. Więc rozumiem obawy.

PUK PUK...alez cisza:)

CO tam kobietki u was??? napiszcie po krótce

My się bujamy jakos... Darek rosnie, chodzimy na rehabilitacje... ćwiczymy dzielnie.... Aska moja do 1 klasy ma isc w tym roku..ale postanowiłam ze przebadam ją poradni psychologiczno-pedagogicznej czy się wogole nadaje do 1 klasy.

U nas ok, rosniemy ;-) codziennie biegamy do szkoly, odrabiamy lekcje, spacerkujemy, cieszymy sie soba bo od wrzesnia wracam do pracy :-(

Jutro Cortinek konczy rok ! :-) a ja chodze dzis rozmazana bo wracaja wspomnienia, rok temu o tej porze lezalam na patologi i oczekiwalam CC :-)

Mysiak Dareks ie rehabilituje ? co sie dzieje ? efekty sa ?
Asie przebadaj, racja ! to powinien byc wymog ! nie kazdy 6 latek jest dojrzaly na tyle aby dac rade w 1 kl.

Hej hejmy tez rosniemy czas szybki leci. Cortina u was juz rok. Gratulacje i wszystkiego najleszego :-)
Mysiak, moja kolezanka tez przebadala syna i dali odroczenie od obowiazku szkolnego,

Hej kobiety :D Sebuś 15 lutego kończy 14 miesięcy ale ten czas leci :D Mały urwis rośnie :D wszędzie go pełno :D
mysiak co z małym że na rehabilitacje chodzisz??

No heloł heloł... :)

Asie chce przebadać bo mój skarb jest lewostronyy, nie chce pisać, a jak pisze to lustrzane odbicie i do tego od dołu do góry, ciagle płacze ze ne chce do szkoły bo w szkole trzeba czytac, nie ma zabawy itd. itd... sprawdze.. i uwaga termin badan mamy na CZERWIEC!!-paranoja jakas,a le trudno.. zloze w nisek i doszkoły i do przedszkola... (ciekawe czy mi przyjmą w przedszkolu)

A Dareczek miał asymetrie ułozeniową... cwiczymy do 5 miesiąca zycia... teraz ma 8,5 miesiąca i skubaniec nie chce siedzieć, raczkuje, podnosi się na kolanach itd. itd..ale pani dr nie puściła nas i dostaliśmy kolejne 3 miechy ćwiczen.

Cortina.. jejq jak ten czas leci... już roczek...aaaa cudowne wspomnienia:)

DSC_3236.jpg1506250_607093669325735_1811843809_o.jpg1492218_607094142659021_1142252851_o.jpg

Załączniki

• DSC_3236.jpg
    DSC_3236.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 1506250_607093669325735_1811843809_o.jpg
    1506250_607093669325735_1811843809_o.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 50
  • 1492218_607094142659021_1142252851_o.jpg
    1492218_607094142659021_1142252851_o.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 55
wow Mysiak ale twoja Asia panna juz :shock: ładna dziewczynka :-)
A Darek widzę jak mój Cortin na brak włosów nie narzeka ;-)my właśnie przedwczoraj zaliczyliśmy czwarta wizytę u fryzjera :-)

Sentymentalny mam dzis dzień, jutro też będę miała oczy mokre pewnie ;-)

reklama
Mysiak a cwiczenia pomagaja? Jesli tak to suuuper.
Cortina dzieki za namiary na fryzjerke, bylam tam wczoraj z sebkiem.

Do góry