reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
Karmienie piersią naprawdę fantastyczne :) tez sobie w nocy nie wyobrażam szykowania,podgrzewania,wyparzania :p tym bardziej ze czasem jak mój Sebek wstanie a ja za długo piersi nie wyciągam to już jest alarm :p ale to musi być mega głodny :)

a co do wózka to my mamy TAKO WARRIOR TURBO DREAM POLECAM :) świetnie się prowadzi :)

Ostatnia edycja:
My jezdzimy Bebe confort Elea, do malego bagaznika wozek idealny ;-)
W gondoli mozna przewozic dziecko w samochodzie, fajna sprawa :tak:

kurcze, jakiś czas temu ekscytowałam się, ze mi na suwaczku odliczającym do porodu zostało 3 miesiące, 2 miesiące. A tu już teraz 3 tygodnie i 5 dni :szok: kosmos....zaczynam się stresować. Bo w sumie chciałabym mieć to za sobą, ale jak pomyślę, ze się zacznie i te torby co stoją naszykowane pójdą w ruch, ruszymy w drogę na tą porodówkę to jakoś mi słabo :-p

Hej:) jak tam u ciebie??jeszcze w dwupaku??:)pozdrawiam

:)Annazg A U cIEBIE który tydzien ciąży już leci?jak sie czujesz?Wyprawka już zakupiona?

a u mnie juz 33 tydzien;) blizej jak dalej konca. Jutro wlasnie idziemy do lekarza:) Mam nadzieje ze wszystko ok, bo ok tyg wstecz zlapal mnie dziwny ból z prawej strony u dolu brzucha,tak jakby mega kolka i nie moglam ani zrobic kroka ani sie polozyc,ale wzielam nospe i przeszlo;/ Od tej pory nic sie nie dzialo,malutka jak sie ruszala tak sie rusza i nic niepokojacego sie nie dzieje,a tak czuje sie w miare ok,aczkolwiek juz coraz ciezej,wczoraj to nerwa zlapalam bo cos mi spadlo a schylanie sie to juz nielada wyczyn i az się poryczalam, ze czuje sie jak paralityk,ktoremu ciezko cokolwiek kolo siebie zrobic ;p
A co do wyprawki to jestesmy mniej wiecej w polowie kompletowania,jak ma sie w domu przesadnego mezczyzne to ciezko skompletowac wszystko 2 m-ce przed porodem od a do z ;)

skorupka a to ja nie wiedzialam, ze marciami juz urodzila:) i jak tam jej wrazenia,wiesz cos wiecej?:)

A jak wy dziewczyny znosicie ciepełko na dworze?:) Bo dla mnie robi sie juz troche za gorąco,a w nd to tak mi spuchly stopy ze kostek nie widzialam,moze dlatego ze sporo pochodzilam i do tego nie za niska temp na dworze;)
Miłego dnia zycze:)pozdr

ANNAZG u nas zacznie sie 28 tydz ciąży wiec oprócz bolącego kręgosłupa i trudności ze spaniem to nie narzekam:)Póki co nie mam opuchnietych stóp.Wiesz ja tak czekałam na słoneczna pogode,że pochodze sobie po deptaku itp a teraz troszke pochodze i dysze jak smok.A wózek jaki macie model wybrany?My teraz remontujemy sypialnie naszą,kupujemy mebelki,żeby pomieścić rzeczy naszej malutkiej.Nam został do kupienia wózek,łóżeczko,pościel no i pielegnacyjne rzeczy dla mełej jak i dla mnie podkłady,majtki siateczkowe,koszule do karmienia.

Hej Witam Mamy 2013,:p
pomyślałam że odezwę się na waszym wątku bo wiele wcześniejszych niesyty pozamierało, a może są tu tez doświadczone mamy.
Moja mała ma 9 mc i chciała bym jej kupić buty do chodzenia. Bo już wędruje wzdłuż kanapy i dookoła kojca. Nie chciałabym dać nabić się w butelkę czy może ktoś doradzić: gdzie najlepiej kupić i ile na to trzeba kasy?

reklama
Rita84... ja mojej córci(miała skończony roczek) na lato kupowałam kapcie zetpolowskie :) chodziła całe lato.... a później dopiero inwestowałam w butki z deicmana z baren scholca lub elefantena

Do góry