reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

asklek.. w sumie pomagają, wyrabia sobie Darek prawidłowe postawy itd. itd.. ale strasznie jest uparty i nawet rehabilitantka się smieje ze to uparty chłopak jest i musi postawić na swoim... charakterny synio mi się trafił.... a nocki od porodu zadnej jeszcze nie przespałam... a ciągiem max 1.5h może spie...

Cortina to Olus na roczek będzie elegancik :)ja mojemu dziś obcięłam włosy sama.. podcięłam bo dredują mu się strasznie... do tego smieszne ma te włoski... z przodu proste a z tyłu loki :)

reklama
ale dziś pogoda bajeczna :-)

Słoneczko na Cortinowe urodzinki przyszło :-) rok temu też było słonecznie tylko ze mrozno bardzo :-)

Miłego dnia ! Wieczorem wpadniemy z tortem ;-)

100 Lat dla Cortina :) samych radości....:) uśmiechów, miliona buziaków...

7777.jpg

Załączniki

• 7777.jpg
    7777.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 48
Cortinek duzy chlopak :-) niech rosnie zdrowo :-):-) sto lat dla syneczka :tak:
Mysiak kazde dziecko inne, sebus jak byl niemowlakiem ladnie przesypial noce, a Lila tez mi sie ciagle budzi i szuka piersi i tez nie przespalam calej nocki. pocieszam sie,ze to etap przejsciowy i nie bedzie trwal wiecznie hahhahaha

A u mnie co?? Aska srajdała wczoraj znow na miękko-mam nadzieje ze to już koniec
A Darek wstał z goraczką 39 stopni... brak mi słow bo w poniedziałek wzial postatnią dawke antybiotyku

Jak SIE DZiECi dzisiaj maja ?

Ale dzis było bosko na dworze, pochodzilismy 2h, jestem tak dotleniona ze zasne nim sięe położę ;-)

reklama
My po wizycie u pani dr... Przepisala antybiotyk, ale powiedziała ze jak chce mogę się wstrzymać... obserwować i jak mocno się pogorszy to wtedy podac. Poki co Dareczek padł, "katarek" pięknie siłą odkurzacza wyczyścił nosek :) spi mój marudek...

Asia tez już lepiej...

Byłam w lidlu, kupiłam małemu bodziaki i bluzeczki. Stwierdzam ze ludzie to niesamowite bydło... az brak słow :)

Cortina a jak tam Twój roczniak?? "dorosły" już taki co?? hiihih:)

Do góry