reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

dzien dobry...

Słonce pierniczyło.... a zkoda bo było cudownie...

Moje gardło jeszcze mega boli, ale chyba jest ciut lepiej

askkle
ja miałam ale nie w ciaży...ogolnie musisz miec jakies wskazanie do zwolnienia lek.. u mnie najpierw były niepowsciągliwe wymioty ciężarnych+ plamienia na poczatku a pozniej nadcisnienie ciążowe

reklama
askkle moja kontrola w ZUS wyglądała dokładnie tak jak u Skorupka84. Nie było zbyt miło, ale ostatecznie dali mi spokój ;)

Pogoda coś się spaprała :( A nie chcę Was zasmucać, ponoć ma mróz i śnieg wrócić :(

Skorupka84 ale już teraz wszystko z młodym ok?

Ja wczoraj jeszcze umieściłam moje wypociny w temacie o pediatrach, jakby któraś z Was miała ochotę mi coś tam doradzić ;) byłabym wdzięczna ;)

ja sie dziwie ze wzywaja kobiety w ciazy na kontrole zusowskie...bo w koncu ciezko podwazyc stan ciezarnej i tego ze sie zle czuje itepe... mogliby w tym czasie zajac sie innymi "chorymi" ;)

tak,tez slyszalam ze weekend ma byc zimny. Moje dziecię starsze obchodzi urodziny,wiec robimy w sobote spęd rodzinny :tak:

Skorupka no to dobrze :) Pozdrów kawalera od ciotki forumowej ;)

Ja się właśnie najadłam placków ziemniaczanych. Teraz chwilę odpocznę i muszę umyć głowę, zdjąć pranie i poprasować.

marciami ciotka niedlugo juz go na zywo bedzie mogla zobaczyc :D tez mam sterte prasowania ale jakos nie moge sie zabrac :p omijam szerokim lukiem :p ale wiem ze mnie to nie minie :D

Skorupka ja już muszę uprasować, bo mi mąż wczoraj do pracy ubrał jakieś stare spodnie z dziurą na tyłku :D koszulek tez już w szafie nie ma :p :-D a mnie tak się nie chce prasować :p

hej, my po sali zabaw, ja padam, a Sebek dalej pelen energii... jak te dzieci to robia ??? :szok:

moja siostra pare lat temu jak byla w ciazy i miala na zwolnieniu "ze ma lezec" tez miala kontrole z ZUSu w domu, bardziej babki sprawdzaly czy ma wykupione leki,czy je przyjmuje itepe. Mnie w 1 ciazy nikt nie sprawdzal. Oby teraz tez tak bylo.

reklama
co do spotkania, to mialam zorganizowac, bo przeciez pytalam komu pasuje pt czy pon,ale wychodzi na to ze ja ani pt ani pon nie moge, ale juz mysle o jakims dniu w przyszlym tyg, wiec jak cos rzucę haslem ok?

Do góry