reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
tak to chyba przez ta pogode :rofl2: jak sloneczko do domku swiecilo to az sie chcialo cos robic,chialo sie wyjsc :) dobrze ze Sebus spi to troszke odpoczne i nabiore mocy na reszte dnia :tak:

marciami chcialabym :p a wiec tak jedna drzemke robi ktora trwa ok 2-3 godz :) i tak jeszcze z 3 drzemki ale jedna to max 30 minut i reszta po 5,10 minut :p a tak to caly dzien walczymy :D a wstaje tak o 6 albo 7 :p

Skorupka,te Sebastiany juz tak chyba maja :-D
Moj jak byl maly tez nie duzo spal. A teraz gdzie dzieci kolezanek spia w ciiagu dnia, to ja moge sobie pomaryc. i zawsze zastanawiam sie skad te dzieci maja tyle sily...

Ja padam po intensywnym dniu. A jutro znowu caly dzien cos.
Milego Weekendu.

Skorupka84, no ale chociaż te 2-3 godziny w ciągu dnia masz wolne ;) już się nie mogę doczekać, żeby poznać Was i tego młodego kawalera :)

askkle no właśnie dzieci mają zadziwiającą umiejętność szybkiej regeneracji sił :D

ja dziś dostałam od męża bukiet tulipanów :) teraz byliśmy na dole u babci na małym poczęstunku i zaraz mąż się zabiera za kładzenie gipsu na ściany w pokoju młodego. Ciekawe czy zdążymy z tym remontem nim urodzę :D

A w ogóle to od 30 min młody tak się głupio przeciąga, że momentami mnie z bólu wygina :/ normalnie chyba zaraz jakaś noga lub ręka mi się przebije przez skórę.

hej dziewczyny :)

jak tam sobotnie przedpołudnie? My dziś wstaliśmy wyjątkowo wcześnie, więc nie ma jeszcze 11 a ja już mam ogarnięte mieszkanie :D Pranie wstawione i mogę odpoczywać. Mąż kładzie gładzi ciąg dalszy w pokoju młodego :) Zaraz muszę wybyć do sklepu po coś na obiad.

Ostatnie noce u mnie to jakaś masakra. Bezsenność? Nie...niewygoda? tak! Anie lewy bok, ani prawy bok, na wznak totalnie odpada. Na każdym boku wytrzymuję góra pół godziny, bo zaraz mnie boli biodro na którym leżę. Czasem aż promieniuje na nogę. A żeby zmienić bok, muszę się obudzić, bo to wymaga niezłej gimnastyki ... Dzisiaj od 4 rano tak wojowałam :/

Marciami wspolczuje niewygody nocnej. Tak to juz natura stworzyla ze im wieksza ciaza tym bardziej kobieta marzy zeby ten dzieciaczek wyszedl z brzucha hihi...
Ja juz mam za soba dzis przeprawe kuchenna. Obiad zrobiony, ciasto i kolacja dla gosci tez.
Teraz chwila odpocynku.milego weekendu.

reklama
hej dziewczyny,
wyslalam na priv propozycje spotkania :)
Piszcie czy wam pasuje i czy bedziecie :)

Wysłałąm do: Cortina, Mysiak, Marciami, Skorupka, Anulus, Smutna.
Jezeli kogos nie ujęłam (to od razu z gory przepraszam), a ktos jest jeszcze chętny na spotkanie, to piszcie :cool2:

Do góry