reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
Witajcie kobietki!!!!
No mam stresa ale jakoś przeżyje skoro SKORUPKA i MARCIAMI dały rade to ja chyba też;-)
MARCIAMI i kupiłas jakies butki???Bo ostatnio cos pisałaś ze chciałas kupić.Ja w srode cały dzien latałam po mieście zeby kupić jakies botki a tam nie ma///Albo ja jakaś wybredna jestem albo mały wybór.Przeważnie królują buty na obcasie,koturnie lub szpilki.

anulus, marciami, wiem co czujecie szukajac butow na wiosne... wszedzie jest "na jedno kopyto" robione wg aktualnej mody, a nie kazdemu to pasuje prawda?

Zima wrocila...brrrr... alez sie dzis naskrobalam auto :(((( i w radiu mowili ze ponoc caly przyszly tydzien ma tak byc :(((

askkle - to czekamy na hasło ze spotkaniem :)

anuluś nie martw się tym ZUSem :) będzie dobrze :)

a co do butów...lipa :/ byłam na deptaku w takim tym sklepie z tanim obuwiem (koło Hebana), bo nie chcę za dużo wydawać. Ja tak butów nie niszczę i te najtańsze to na 2-3 sezony spokojnie mi wystarczą. Nawet jedne botki mi się podobały, takie fajne zielone, jakby kowbojskie. Tanie, bo 40 zł. Ale obsługa mnie zniechęciła. Strasznie nie lubię jak wchodzę do sklepu a kilka osób z obsługi sobie siedzi, plotkuje - zupełnie jakby w kawiarni byli. Czuję się wtedy jak intruz i nie przymierzałam nawet. Może jutro rano jak pojedziemy na zakupy to zajrzę jeszcze do tego sklepu i coś wybiorę. Chociaż patrząc na to co jest za oknem... :/

Skorupka a co do chrzcin, to jeszcze przede mną, ale ja myślę, że chyba nie więcej jak te 200 zł. To dla mnie taka górna granica jest. A kiedy robicie? Z mszą czy bez? :)

marciami chcemy w drugi weekend kwietnia :) tak z msza :) Seba po malych meczarniach zasnal wreszcie :D ide troszke mieszkanko ogarnac :) szkoda ze taka pogoda okropna :(

może ja będę wtedy na porodówce :p haha :D :-D Dzisiaj o 4 rano się obudziłam i spać nie mogłam taki mnie strach przed porodem ogarnął...jak sobie zwizualizowałam ile jeszcze marca zostało i że w kwietniu to już wszystko możliwe...

pogoda fatalna :/ ja też się muszę zabrać za ogarnianie mieszkania, żeby jutro nie trzeba było sprzątać i więcej czasu poświęcić na zakupy :p

a w ogóle wczoraj w szkole rodzenia dowiedziałam się, że w szpitalu w zielonej jest pan położnik Marek - ponoć rewelacyjny i sama położna prowadząca szkołę przyznała, ze jest chyba najlepszą położną na oddziale :)

Marciami zobacz jeszcze botki w tym sklepie na deptaku na rogu, mozna by rzec vis a vis teatru tylko po skosie, na rogu kupieckiej.

Co do chrzcin, mysle ze max stowa ;)

co do spotkania proponuje wtorek godz 10.00 - czy to za wczesnie? piszcie, jesli bedzie pasowac to na priva bede wysylac miejsce :)

Uuu pan Marek:)!!!Nie wiedziałam,że facet pracuje u nas jako położnik.
MARCIAMI a szkołe rodzenia prowadzi pani Kasia do której sie zapisałaś jako położnej środowiskowej?
Ja też byłam w tym tanim sklepie takim żółtym,byłam równiż w CCC i juz nawet były fajne 120zł ale znowu numeru mojego nie było i pani powiedziała,że w całej ZG nie ma już innym numerów tego obuwia:angry:

no wlasnie, okazuje sie ze zeby wyhaczyc jakies fajne botki w swoim rozmiarze trzeba je kupowac pozna zima,jak tylko wchodza buty do sklepow...

wysprzatalam chatke i teraz zajadam sie tiramisu w nagrode :)

reklama
askkle mi pasuje :) a ten sklep na rogu - właśnie muszę tam zajrzeć, ostatnio już nie miałam czasu zbytnio.

anuluś nie nie, ja chodzę do szkoły rodzenia przyszpitalnej :) tam zajęcia prowadzi pani Regina Zielińska :)

posprzątałam w domu, umyłam łazienkę, uprasowałam, wytarłam kurze. Na jutro zostało odkurzanie i mycie podłóg :D Padam teraz i chyba sobie zjem jogurcik i jabłko :D

Do góry