reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Seba jak zwykle caly spacer spal i usmiechal sie pod noskiem :p

ooo :) słodziak :)

Ja właśnie powoli się zbieram do wyjścia na autobus i jadę do miasta, spacer deptakiem w poszukiwaniu butów na taką ładniejszą pogodę, potem wizyta u położnej, a potem mąż mnie zabiera na spacer po jakimś urokliwym miejscu w Zielonej :) szkoda, że od jutra pogoda znowu ma być zimowa, szara, bura i mroźna :(

reklama
czesc !

jesooooooo jak mnie nogi bola, a jakie mam zakwasy ! cale dnie odkad cieplo spedzamy na dworze, do domu wpadam nakarmic i przebrac pieluche :-)
dzis myslalam ze mi sie blizna po cc rozlazla tak mnie zabolalo ale mysle ze przegielam z chodzeniem :-p moja wina :-)

ja tam uwazam ze butelka i mleko w proszku przydatka sprawa w razie W ;-) niby jest tesco 24h ale jak maluch bedzie sie w nocy darl to warto miec mleko pod reka ;-)
laktator mozna sobie odpuscic, ja poprzednio mialam Aventa i wspominam odciaganie masakrycznie :szok: dlatego teraz mmaly jest na piersi a jak musze gdzies wyjsc to mu babcia/tatus zapodaja mm ;-)
ale musi byc mocno zdesperowan zeby je zjesc i najczesciej jest tak ze zje, ja wracam a on dojada mleczkiem cycusiowym, moj kochany cycoholik :-)

boze jak mi sie chce kebaba z frytkami i wszedlkimi sosamiiii :szok:
najedzcie sie kobiety na zapas :-p

Smutna rozdwajac sie bedzies mowisz ? kirczaczek na swieta sie pojawi ;-) fajnieeee ! czekamy :-)

boze jak mi sie chce kebaba z frytkami i wszedlkimi sosamiiii :szok:
najedzcie sie kobiety na zapas :-p
no to narobiłaś mi ochoty :D

ja dziś miałam mega wycieczkę po mieście...od biblioteki Norwida doszłam pieszo przez deptak na zamenhoffa, do położnej. Potem mąż mnie do parku na krótki spacer wziął i w efekcie padam :D

ale położna super ;) Od razu mnie zbadała, tętno Mikołaja 140, no i jest cały czas główką w dół, przez co mnie uciska i dół brzucha mam taki obolały. z prawej strony ma kręgosłup, u góry dupkę i po lewej stronie brzucha wszystkie kończyny :) Generalnie jestem zadowolona ze spotkania i oby po porodzie było równie super :)

Czesc dziewczyny :d ja juz na nogach bo zarazdo miasta zmykamy mamy pare spraw do zalatwienia :D moje ruchy dzis sa troszke ograniczone :p Sebusia w nocy troszke brzuszek meczyl bo stekal i sie wiecil :) wzielismy go do lozka do Nas zeby co chwile nie wstawac do niego i zasnelam w ekstremalnrj pozycji i mi cos w plecach skoczylo :p troche ciezko sie schylic i poruszac :rofl2: mam nadzieje ze dzis pogoda bedzie rowniez piekna :d pozdrawiam i zycze milego dnia :D

Ja tez sie witam. Gdzie to sloneczko ???

Dziewczyny opowiedzcie jak wygladala kontrola z zusu...

reklama
askke a wiec ja mialam kontrole w 36 tygodniu ciazy :p nie ma sie czego bac chociaz nie powiem bo sama sie stresowalam :) a wiec zachodzisz na godzine na ktora bylas umowiona wzywaja Cie i tak :) pokazujesz karte ciazy ewentualnie jakies papiery jesli bylas np w szpitalu :) pytaja od kiedy sie jest na zwolnieniu, od ktrego tygodnia, dlaczego poszlas na zawolnienie,czy cos Ci dolega, gdzie pracujesz itd takie formalnosci :) calosc to trwa ok 5 minut :p tak to wygladalo u mnie :)

Do góry