reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

askkle ale i tak z tych wszystkich rzeczy korzystamy w mieście ;) no może z wyjątkiem poczty. To co tu jest to do poziomu miasta jeszcze ma daleką drogę :p a zakupy...jeszcze jakby tu biedronka była to byłoby fajnie, a tak zakupy większe zawsze w mieście. Mnie też doskwiera tu brak porządnego mięsnego i warzywniaka :D :p

reklama
Dzień doberek:)
ASKLE ty zażywasz PREGNA PLUS cały czas?Bo doktorek cos mówił,ze te witaminy są do końca ciąży ale tam mało jest chyba tych kwasów DHA.
Pogoda cuuudna:)

a co do kwasów DHA to mi w aptece pani kiedyś powiedziała, że to jest po prostu tran i, że lepiej kupić sobie właśnie tran w kapsułkach, bo wychodzi taniej niż tabletki wzbogacone o te DHA.

Wczoraj w szkole rodzenia było całkiem fajnie, pani psycholog mądra i mądre rzeczy mówiła :) Ciekawe ile z nich będą w rzeczywistości przyszłe babcie stosować :confused:

Marciami ja jestem poniekad od paru lat zwiazana ze Swidnica i po prostu uwazam ze fajna gmina, porownujac np do Ochli, gdzie nawet poczty i apteki nie ma. Kanalizy chyba zreszta tez.

Anulus, nie biore PregnaPlus, tylko vitaminy dla kobiet w ciazy z serii Olimp. Nasz doktorek zapisuje te witaminy ktore aktualnie sponsoruja ksiazeczki ciazowe. W 1 ciazy byl to feminatal N i tez byly ksiazeczki feminatal. Teraz juz jestem madrzejsza i porownalam sklad, wszystko jest to samo, a witaminy o polowe tansze.

Piekna pogoda za oknem. Odwiozlam sebka do przedszkola, zrobilam zakupy, posprzatalam chatke i zaraz jakas kawke sobie zrobie.

ASKLE z serii Olipm czyli jakie?
MARCIAMI widzisz wszędzie tylko te koncerny farmaceutyczne wciskają drogie odpowiedniki a tutaj zwykły tran wystarczy:)Ja zaraz uciekam na miasto po jakieś botki bo przejrzałam szafe a tam same balerinki:wściekła/y:

Witam :)
Ja po wizycie jestem, wszystko ok, poza moim troche wysokim ciśnieniem, mam sobie mierzyć rano i wieczorem i jak wskoczy za wysokie to tablete mam brać. Mam też wyeliminować sól i cukier z diety, pić dużo a jeść nie za dużo, nie wiem jak sobie poradze bez soli i cukru, ale jak trzeba...na śniadanko był niesłony twarożek, nawet nie było tak źle.

Poród może się zacząć w każdej chwili, Zuzka jest dobrze ułożona, ale pani dr powiedziała, żebym się szykowała na święta na porodówce... Następna wizyta za dwa tygodnie

Mowa była o butelkach, ja jeszcze żadnej nie kupiłam, mam plan karmić tylko piersią, ale może chociaż jedną zakupić, niech leży i czeka?

smutna to dbaj o siebie ;) O ile od cukru byłoby mi ciężko się odzwyczaić, o tyle powiem ci, że od soli szybko i łatwo idzie ;)

anuluś no z tymi koncernami tak jest. A ponoć Polska to najlepszy rynek, bo ludzie są chętni łykać wszystko co niby ma im pomóc mieć lepsze włosy, skórę itd. Jesteśmy podatni jako społeczeństwo.

askkle a w jaki sposób jesteś związana ze Świdnicą? :) Ja w sumie na gminę nie narzekam, mogliby tylko częściej puszczać autobusy i takie niskopodłogowe :p Bo tak to z wózkiem będę tu uziemiona :p

Olimp Vita-min Plus Mama.

Marciami, ja w swidnicy pracuje :tak:

Smutna, no ty juz lada moment mozesz sie rozdwoic :tak: butelka plus laktator przydatna jak bedzissz chciala gdzies wyjsc na chwilke a mleczko twoje odciagniete i butelki dla malenstwa.

reklama
Do góry