reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

no, jutro o 16:30 mam wpaść do pani K. Sadurskiej do jej szkoły rodzenia dogadać szczegóły tego wyboru położnej środowiskowej.

A do Alde-medu nie mogę się dodzwonić :/

reklama
Do wielu przychodni trudno sie dodzwonic. Czesto nawet odkladaja sluchawke, gdy maja natlok ludzi w przychodni.
Chyba jutro do kina sie rano wybiore na piekne istoty. Wszyscy znajomi w pracy wiec chyba pierwszy raz w zyciu bede szla sama do kina hihi

ale sobie zafundowałam spacer...byłam najpierw tak niecałą godzinkę, ale stwierdziłam, że mi mało i poszłam jeszcze w jedną stronę. Efekt: 1,5 godziny spaceru, bolący dół brzucha, nogi i spuchnięte dłonie :D Ale co tam, było super! kocham wiosnę i słońce! :)

Skorupka84, tak, miałam jeszcze zapasowy kontakt do innej położnej (też z polecenia), ale wybrałam panią Kasię i mam nadzieję, ze to naprawdę dobry wybór :)

i ojj nie chce się do domu wracać w taką pogodę, najchętniej to bym siedziała na dworze ciągle, szkoda, że tu w Świdnicy nie ma jakiegoś fajnego miejsca z ławeczkami, można by poczytać sobie w słoneczku :)

Mój syn właśnie po moim obfitym obiedzie i kubku herbaty dostał czkawki :D A do tego chyba się na nią złości, bo wiercenie do tego dołączył :p

Teraz usiadłam sobie w pokoju przy kompie, otworzyłam okno na oścież - słonko mnie grzeje, powietrze fajnie ciepłe, w ogóle nie jest chłodne, ptaki śpiewają, kury mi tu gdaczą wiosennie pod oknem :) superaśnie jest :)

korzystam korzystam ;) chociaż szkoda, że się nie da tak na zapas wyspać i wypocząć :-D

dzisiaj jedziemy do szkoły rodzenia na zajęcia z psychologiem, nt. rodzicielstwa. Mają również gościć przyszłe babcie. U nas będą tylko teściowie, bo moi rodzice mieszkają pod Łodzią :(

ja tez juz w domq

Szyjka długa, zamknieta, ma 52mm :)wydzielina czysta, bez oznak infekcji, usg nie było...pozniej 2h spaceru w lesie, w słoneczku...cudowne chwile:)

widze ze wszystkie zadowolone z nadejscia wiosny :))) ja tez oczywiscie :tak:
Choc dzis w tv pokazywali ze na weekend bedzie deszcz ze sniegiem padal i jakos zimniej ma byc. brrrr....

reklama
Co do Swidnicy to fakt ze chyba brak miejsca zeby posiedziec w spokoju, ale uwazam ze i tak jest to jedna z fajniejszych gmin. Macie sklepy (no brak jakiegos malego dyskontu to fakt), apteke, fryzjera, solarium, fittnes (w szkole chyba tak?), poczte, urzad gminy, muzem i dwa koscioly nawet. Fakt,zabrali mzk,no ale pks przejal wiec nie jestescie calkowicie odcieci ;)

Do góry