reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

CORTINA synuś śliczny!!!Jaką ma buźke brązowiutką:-)
A mnie dopadła gradówka oka/Masakra,boli,oko spuchnięte.ehhh...ale jutro albo w sobote wyruszamy z mężem w góry na weekend na odpoczynek:)

reklama
Cortina, Olus boski!!! Juz bym chciala go poznac :-D

Marciami, mnie z kolei szyli po porodzie w sulechowie i bolalo strasznie. co do loyska po narodzinach sebka to zrobili to za mnie, tzn nie musialam go rodzic, lekarka nacisnela brzuch i samo wyskoczylo :cool2:

samo wyskoczylo :cool2:

no kurde :D bajka :p

Ja dzisiaj byłam na badaniach w Synevo i poszłoooo 156 zł :/ no ale już musiałam pewne droższe badania zrobić i nic się nie poradzi. Jak mus to mua :D

Mikołaj dzisiaj już trochę poszalał w brzuchu, chyba próbuje mnie zmotywować do ruszenia się z miejsca i porobienia czegoś konstruktywnego :D :p

askkle dasz radę :) Ciekawa jestem czy będziesz mieć dwa wkłucia czy trzy. Ponoć teraz robią już 3 i nie można cytryny. Ja i tak nie miałam, ale tak słyszałam, ze niby cytryna może fałszować wynik. A ta glukoza paskudztwo :/ Chodź dla mnie w takich badaniach to najgorsze jest wczesne wstawanie i to bycie na czczo tyle czasu :/

wiesz co, ja miałam dwa tylko, bo w Synevo (nie wiem jak w innych laboratoriach) patrzą jak opisał badanie lekarz na takim jakby skierowaniu/zleceniu do badania. I u mnie było, ze badanie glukozy po 2h/75 mg :D Ale jak ja czekałam na drugie wkłucie to była też dziewczyna w ciąży, która z kolei miała 3...i biedna poszła raz, po godzinie drugi, a po dwóch trzeci ... :/ Ja już po tych dwóch, mimo, że pielęgniarka super to i tak miałam siniaka dwa dni.

A dzisiaj mi trzy próbki pobrali :D Normalnie honorowy dawca :p

Ostatnia edycja:
reklama
Marciami ja chyba pojde do medici bo tam nigdy nie mam siniakow, a po synevo zawsze...
Nie znosze igiel, a pobierania krwi tym bardziej...a dwa trzy razy jednego dnia to juz za duuuuzo, zdecydowanie za duzo...

Do góry