reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Jezeli cortina ma ta polozna co mysle to nazywa sie Elzbieta Kurpisz :tak:
Lovela tez fajny proszek, ja w nim pralam.:-)
Hmmm to juz nie wiem kiedy najlepiej to spotkanie... :baffled:

reklama
Elus dziękujemy :-D

Mysiak Maja jest zachwycona bratem, pomaga mi we wszystkim, bardzo wczula się w role, oby tak dalej ;-)

Moja położna to pani Aleksandra Drawiskiba, cud miód i orzeszki ! :-D poznałam panią Ole na roomingu i wiedziałam ze się dogadamy ;-)
Dziś u nas pani Ola była zwazyla mistrza i tyje mój synek, wsio ok czekamy na pogodę żeby się na spacer wybrać :-)

Wczoraj jak opuszczalam rooming, zegnalam się z położnymi to się poryczalam :zawstydzona/y: powiem wam ze super mi się leżało w szpitalu, opieka rewelacja ! Milo się zaskoczylam ;-)

cortina,
jak tak polecasz ta polozna to koniecznie bede musiala wziac na nia namiar :)
jak sie w ogole czujesz po cc?

Witam porannie :)

Cortina pocieszasz mnie tymi wpisami, bo różnych rzeczy sie naczytałam o porodówce w ZG, a tu same słodkości wypisujesz, ulżyło mi troche :)

Jesli chodzi o spotkanie to od pn-pt godziny okołopolłudniowe.

Ciąża mi już troche daje w kość :crazy:, duszno mi, mam udeżenia gorąca, bolą plecy, żebra jak Mała zaczyna kopać, nawet zmywanie męczy jak się nazbiera pełny zlew, ech, musiałam się wyżalić... ratuje mnie od zwariowania szydełko, które niedawno odkryłam i mam juz zrobiony pokrowiec na telefon, pokrowiec na termofor suchy, 2 kosmetyczki, trzecia w trakcie :)

Smutna, nic dziwnego ze Ci ciezko, przeciez to juz koncoweczke masz :tak:

Mnie wczoraj Lila nastraszyla. Rano kopala, potem caky dzien nic, wieczorem po 23 klade sie spac a ona nic, a zawsze wyprawia dzikie harce wieczorami. Wiec zaczelam ja budzic, wlaczylam muzyke do brzucha, przylozylam cieply termofor i nic... dopiero po 20 min zaczela lekko kopac....ufff... ale potem tak dala czadu ze nie moglam zasnac hihi :-D

askkle... moj miał dzis w nocy ADHD.. tak mozno kopał ok 4 nad razem sie sie obudziłam... brzuch mi skakał.. rozrabiaka mały.. a dzis kopie w innym miejsu wiec wczoraj znow zmieniał pozycje...

dziewczyny, wczoraj na szkole rodzenia trochę się wystraszyłam. Mianowicie usłyszałam, że w naszym szpitalu w sytuacji gdy urodzi się niecałe łożysko to wykonywane jest łyżeczkowanie macicy bez znieczulenia. Czy coś wiecie o tym? Faktycznie tak jest? Może ja coś źle zrozumiałam...no bo chyba to niemożliwe aby robili takie coś na żywca...

czesc !

poznajcie mojego malego Olcia :-)
Foto-KAOIVKSE.jpg

jutro popisze wiecej bo dzis juz mi sie oczy kleja ;-)

reklama
marciami ja miałam łyzeczkowanie na żywca po porodzie i powiem ci ze nic nie czułam :) adrenalina i wogole wszystko.... nic nie boli.... szycie tez nic nie bolało...

Do góry