reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Mysiochomis oj nie wyobrażam!!!!A miałaś badana krew na toxo za jakiś czas czy tylko ten jeden raz?
Dziewczyny ja już życze Wam Wesołych,Radosnych Świąt Bożego Narodzenia,spedzania tego pięknego czasu w rodzinnej atmosferze!!!
Jak będziecie organizować jakies spotkanko zapoznawcze to ja chętna!!!!
Po Świętach będe częściej tutaj zaglądać:)

reklama
dzien dobry...

Spałam dzis max 3h w nocy... hehs Aska wyła, budziła sie, gadała, wierciła... zaraz sie zbieram i jedziemy na pogotowie...5 doba antybiotyku a ona ma dalej 39,8.... wyje zbolu ucha... przeciwgoraczkowe działaja na chwile i wszytsko wraca.... do tego doszedł kaszel jeszcze.... Przez 4 dni zjadła poł szklanki kisielu, poł szklanki budyniu, poł kromki chleba i poł naleśnika... ta choroba to jakaś masakra....

JEstem "wypruta"

Hej :-)

Anulus będziemy pamiętać, mam nadzieje ze w styczniu coś się uda zoorhanizowac :-)

Mysiak ale masakra z Asia :-( moze antybiotyk za slaby ? Daj znać nak wrócicie od lekarza !!!

Nasprzatalam się wczoraj strasznie, poprasowalam dziś gotuje :-) póki co lecimy na cmentarz zapalić znicze :-)
Maly w brzuchu szaleje, jemu sluzy jak matka zajeta bo wtedy grzecznie dpi, jak die poloze to mi flaki przestawia ;-)

Trafiłam z Asią aż na oddział laryngologiczny w szpitalu, tam lekarz przebadał i oznajmił, ze dziecko ma ANGINĘ i tamten antybiotyk nie miał prawa zadziałać na angine. uszy bolą bo gardło bardzo spuchniete i cos na uszy uciska...dostała ZINAT

Ojej :-( to wasza pediatra dala dooopy ?
wazne ze wreszcie lekarz postawil trafna diagnoze i teraz bedzie juz tylko lepiej, zdrowiej Asiu !a Ty Mysiak jak sie masz ? Pewnie cie choroba mlodej wykonczyla:baffled: poglaskaj synka w brzuchu :-)

Najserdeczniejsze życzenia
Cudownych świąt Bożego Narodzenia,
Ciepła i wielkiej radości
U Aski mega poprawa... goraczki brak, uszy nie bolą a dopiero pierwsza dawka nowego antybiotyku...

Pada śnieg, suną sanki – jest renifer i bałwanki…
śnieżki z nieba spadają,
życzenia zdrowych świąt składają.
Niech te święta będą wyjątkowe
a prezenty odlotowe – życz Cortina& jej rodzina ;-) :-)

kwiatowy-drzewo-zawirowania-na-bo%C5%BCe-narodzenie-grafiki-wektorowej_53-8998.jpg

reklama
Wesolutkich i cieplutkich Świąt dziewczęta :***

Wybaczcie opóźnione życzenia ale jakos nie było okazji na posiedzeniu na komputerku :)
Jeszcze się nie dożarłam :p więc idę sobie skroić to pół kilo karkówy :p
A Wy dziewczęta odpoczywacie czy dalej bieganina ???

Do góry