reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Smutna dla pocieszenia co powiem ze ja place za kazde jedno badanie ;-) na poczatku sumy byly ogromne ! teraz bogu dzieki krew&mocz to groszowe sprawy ;-)

reklama
Hej :D Jak to jest że mimo że się siedzi w domu to się totalnie nie ma czasu na nic :p

Mam nadzieje że jakoś dojdę do tego żeby stworzyć sobie stały rozkład dnia bo normalnie to moje dziecko biedne nigdy nie zje tego co ma zjeść, ja nie bede jesc obiadów a seba się spokojnie nie wyśpi. jedyne co mamy stałe to czas mycia i usypiania małego.
Teraz walczę z rozszerzaniem diety u małego :p wyrosło mi już dziecko z jedzonka dla maluszków :p teraz domaga się nowości :p a jak się juz doczeka to nie chce mi tego jesc... do tego idą kolejne zęby... ja normalnie nie wyrobie nerwowo :/ eh...
No to kiedy idziemy na kawunię ???? pragnę kontaktu z ludziem :D

Buziam :*****

Najlepszego dziewczynki :-D

blog_ml_4012177_5365082_tr_animated_happy_new_year2.gif

juz widze co sie na porodowkach i patologii ciazy dzieje jeszcze tylko 2,5h nogi musza babeczki zaciskac ;-)

Laski jak po Sylwku???

Ja się napiłam i teraz teraz trace cyce ;p jednak alkohol mocno pobudza laktacje o_O
Młody również od wczoraj jest na butli... ja wymiękam... pobudki co 40 min całą noc mnie wykończyły w ciągu tych 2 miesięcy :/

hello !

ja wypilam calego piccoloo bo mojej Mai nie smakuje gazowane ;-) w nocy co godizne do wc biegalam hihihi :-D

Mysiochomis a po co maly wstaje co 40 min ??? :szok:

Cortina żeby sobie cycka podudlać... a ja musialam go sobie co 40 min przstawaic z piersi na pierś bo zaraz mi się zatory robily jak mleko posiedziało za dlugo w cycku...

Cortina żeby sobie cycka podudlać... a ja musialam go sobie co 40 min przstawaic z piersi na pierś bo zaraz mi się zatory robily jak mleko posiedziało za dlugo w cycku...

co za koles z malego Mysiaka :szok:

ja przy Mai mialam luz, jadla w 10-15 min, w nocy nie byla wymagajaca i nigdy nie byla zainteresowana nocnymi karmieniami bardziej ja bylam zainteresowana bo mleko mi sie wylewalo :-DMam nadzije ze mlody bedzie latwy w obsludze, pojdzie grzecznie w slady siorki starszej :-p

jesssso co za pogoda !!!
ciezarowki jak zyjecie, meldowac sie :-)

reklama
co za koles z malego Mysiaka :szok:

ja przy Mai mialam luz, jadla w 10-15 min, w nocy nie byla wymagajaca i nigdy nie byla zainteresowana nocnymi karmieniami bardziej ja bylam zainteresowana bo mleko mi sie wylewalo :-DMam nadzije ze mlody bedzie latwy w obsludze, pojdzie grzecznie w slady siorki starszej :-p

jesssso co za pogoda !!!
ciezarowki jak zyjecie, meldowac sie :-)

życzę żeby tak było :D tylko to z chłopami nic nie wiadomo do końca :p A ja mam jakiś dziwny nawał przez to niekarmienie :p nawet po porodzie takiego nie mialam :p

Do góry