reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

czesc ;-) ja dzis spalalam swiateczne kalorie, pogoda byla piekna to poszlismy na spacerek rodzinny :-) jeszcze troche i z woziem bedziemy biegac, mowie to do meza a ten do mnie trzeba bylo wziasc wozek na spacer przeciez stoi w domu ;-) dowcipny :-p

wiosna dzis normalnie pachnialo !
juz sie nie moge doczekac marca, dluzszych dni, zielonej trawki, spiewajacych ptaszkow i pierwszych zonkili, krokosow :-)

nie obiadlam sie na swieta w sumie, jedyne co mi wchoi to makowiec, maly gniecie zoladek i mam ograniczony spust ;-)

w czwartek wizyta u lekarza ciekawe co u mojego synusia slychac :-)

Mysiochomis co ile w 8-9 mies. mialas wizyty u doktora S ? :sorry:

reklama
Cortina jejku zabiłaś mnie pytaniem :O zdążyłam chyba tylko raz pójść po 3 tygodniach do niego potem już mi powiedział że nie ma sensu żebym przychodziła bo nie donosze się do 40 tygodnia... kazał się tylko zarejestrować na wszelki wypadek :p termin wizyty ostatniej u niego zbiegł się z porodem :p odwoływałam wizytę z łóżka w szpitalu :p wiem że dziewczynom udawało się z dwa razy tak być chyba że coś się nie rozkręcała imprezka :p Pamiętam że byłam zdziwiona że w zaawansowanych tygodniach kazał mi przysc za 5 tygodni dopiero :p

Heloł

Obzarłama ie jak prosiak a wcale duzo nie zjadłam... Zgaga mnie meczyła i wczoraj i dzis....

Ja nie przepadam za Świetami...wiec cieszę się, ze już niedługo ich koniec :)

Hej laleczki :-)

Mysiochomis starzejesz sie, pamiec juz nie ta :-p uff juz myslalam ze karze przychodzi cos 2 tyg. moja kolezanke tak prywatny naciagal i za kazdym razem kasowal ;-) wizyta plus jeszcze ktg mial w gabinecie to za ktg kilku minutowe 50 zl sobie spiewal :eek: coprawda to nie bylo w ZG ale tez male miasto a ciagnal kapuste ;-)

Mysiak
zgaga to moja przyjaciolka, nawet w nocy potrafi mnie obudzic :crazy:

Uroki ciąży ;-)

Wczoraj byłam u dr synek wazy 2100g corcia na tym etapie miała 2900g, dr twierdzi ze Aleksander wielki to nie będzie ;-) brzuch mam wg lekarza mały jak na ten tc ale nie zauważył nic niepokojącego :-) przy Mai wymiarowo miałam podobny a ona ważyła 3400g więc spora laseczka była ;-)

Pogoda piękna trzeba dziecko na spacer wyprowadzić :-D

reklama
i po świętach, Mała wierci się jak szalona, chyba jej jedzonko smakowało :)

ja siedze jeszcze tydzień u mamy, więc badania krwi i moczu muszę zrobić w innym mieście, bo zaraz po przyjeżdzie ide na wizyte i wczoraj sie dowiedziałam, że muszę za nie zapłacić, bo nie uznają mi tu skierowania z ZG :/ niby nie dużo za to wyjdzie, ale wkurza sam fakt

Do góry