reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Anulus to wizytujemy razem ;-)
na ktora masz do doktora ???
ja tez toxo mam ujemne, bez paniki ;-)
tsh nie robilam bo nic w karcie ciazy nie widze ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
MOja kochana pocieszyłas mnie!!!!Ja mam 27 grudnia na 9.20.
A ja taka spanikowana,nie chce sie nakręcać i czytać w necie tylko własnie pytam was mamuśki doświadczone:)

Cortina a gdzie kupiłaś stanik? Drogo? Ja się właśnie zastanawiałam kiedy zakupić, czy już, czy może poczekać jeszcze? Bo w sumie mleczarnia jeszcze urośnie i jak kupie teraz to za mały będzie, ale potem to tak na ostatnią chwile, a tak nie lubie kupować....Z fiszbinami czy bez? A może i takie i takie? Widziałam śliczne staniki na sieci do kupienia, ale tak bez mierzenia to chyba problem kupić, a nie chce mi się motać później z wymianą, odsyłaniem itp

w H&M kupowalam, sztywny bo przy moim biuscie inny nie wchodzi w gre ;-) 59,90 zl.

chociaz jeden miekki tez kupilam tak zeby miec do spania, cos w nocy wkladki musi trzymac ;-) i za niego placilam 35 zl kupowalam na starej gazowni w tym sklepie gdzie pani ma majtki i staniki :-) na Anieli krzywon w jednym kiosku z pizamami widzilam do karmienia za 15 zl ale rozmiary pod biustem megaaaaaaaaaaaa.

ja pod biustem mam 75 a miseczke e wiec ciezko mi dopasowac stanik ;-)

Anuluś :p ja nie miałam tokso też przebytej i to u mnie była tragedia :p a mianowicie jestem z zawodu biologiem i między innymi zajmuję się wytwarzaniem i dbaniem o materiał biologiczny. Ogólnie to z toksopalzmozą boreliozą gruźlicą i lisceriozą przebywam na co dzień :p nawet nie wyobrażasz sobie mojej paniki w tym przypadku :p

Ja staniki do karmienia kupowałam od jakiegoś kolesia na allegro za 10 zł ;P i powiem że chyba te są najlepsze :D ja mam tylko miejsce na biust więc tylko u niego znalazłam stanik o moim rozmiarze w miare tani :p

reklama
SMutna to cie zmarwtic musze, w H&M maja rozmiary do miski F, ale nie wiem cz maja obwod 75 i miske F ja nie trafilam, kupilam na 80 i zapinam na maxa ;-)

Do góry