reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Jasne, witamy Kasiagie :)

U nas do niczego dzień, jeszcze na dworze nie byliśmy :/ młody obudził się w nocy (górne czwórki już już za chwilę się przebiją), od rana ma maruda, w końcu 12-14 razem padliśmy na drzemkę, potem obiad i nagle się zrobiła 15 :/ a że młody marudzi, co chwilę na wszystko jest na nie, muszę mu uwagę od piersi odwracać (schodzimy z karmienia piersią, nie je już w dzień, a dzisiaj mu się przypomniało :/), to i ja mam zły humor :/ taki piękny dzień, a my w domu, no trudno, poczekam na męża i razem wyjdziemy :) grrrr Wam życzę milszego dnia ;)

reklama
Wiatm dziewczyny i ja sie dołączam:-)
my już po spacerku z małym szedł dziś za rączke i by nawet grzeczny:baffled:aż byłam w szoku
teraz Bartek się bawi i czekamy na tatusia:-)
tygrynka współczuje nie przespanej nocki i oby małemu szybko te ząbki wyszły

Witajcie i ja z chęcią dołączę się do grupki mam 2,3-latków....mogę???

Nazywam się Magda i jestem mamą zakręconej Juleczki, która ukończyła już 2latka i 4 miesiączki, mieszkamy w Lublinie i obie siedzimy sobie w domku....
w wolnej chwili postaram się Was troszeczkę poczytać...

no my dzisiaj kolejny intensywny dzień.
Tatus wziął Nikodema do babci a ja mam czas dla siebie i na pisanie licencjata...ale czasem na BB lookam ;-):p a mowił mi zebym nie wchodziła jak piszę he he :D

nam też zęy Tygrynk dają w kość. czwóreczki. Chyba te zeby najgorzej Niko przechodzi

A my juz po basenie :) moj dzieciuch w koncu sie nauczyl sam plywac w plywaczkach. Mozna juz wziac ja do glebokiego basenu i plynac obok niej, chociaz jej to bardzo powoli wychodzi :) Ale jestem dumna, bo juz od jakiegos czasu probowalysmy. Natomiast na 1,5m wody moje dziecie nagle sobie zazyczylo "sciagac"...plywaczki oczywiscie. No to sciagnelam, dziec uzyskal pelne zanurzenie niczym lodz podwodna :) (nie chcialam jej utopic, cwiczymy nurkowanie od 2m.z.) ale na powierzchnie nie wyplynela...wiec za chwile wyciagnelam, a ta sie smieje...ale jednak do plywaczkow powiedziala "wlozyc". no, ja mysle :)

Nam teraz trojki ida (Sara ma pozne zabki, po mamusi) i tez jest okazjonalne marudzenie. Niech juz w koncu wszystko urosnie.

marciaa ja tez powinnam pisac magisterke, bo koncze psychologie..To juz druga w mojej karierze, pedagogike obronilam rok temu...ale nie chce mi sie coraz bardziej ;)

Witam Was drogie mamy :) Melduje się po prawie całym dniu na dworze. Rafał wyszalał się za wszystkie czasy a teraz śpi jak zabity. Dobrze bo jutro rano szczepienie.

Witam "nowe" koleżanki :) Mam nadzieję, że miło razem spędzimy czas :)

Marciaa, Charlene bierzcie się za pisanie prac, im szybciej tym prędzej :D

Aguska2017 nie jestem pewna, ale chyba to jest ostatnia dawka na błonice, tężec i krztusiec. Kazała stawić się po 15mcu więc idziemy jutro, z małym opóźnieniem bo pewnie powinnam być już u niej ze 2tyg temu :/

reklama
Do góry