reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
hej hej :)
nam minął bardzo intensywnie, z koleżankami z bb :))) i Sebastian był na rowerku więc w ogóle szczęście :D
a jak u Was?

To tylko pozazdrościć i oby tak dalej :) Fajnie,że możecie się spotykać nie tylko na forum. U mnie dziś średnio bo cały czas praktycznie w biegu. Lekarza miałam i pół dnia straciłam czekając w poczekalni. A tak to Rafał szalał na dworze, biegają u nas bezpańskie koty a on za nimi. Bardzo mu sie podobają i chce sie z nimi bawić :D

To moze ja - glowna maruda tego forum - tez sie przylacze ;)
Ja tez w sumie nie mam za bardzo opcji zeby sie z kims spotkac, bo mamy z forum wroclawia maja raczej mlodsze dzieciaki.
Moje dzisiaj tez biegalo po dworze - w koncu sie fajna pogoda zrobila i mozna jakos milo spedzic czas. My czekamy az nam w koncu przywioza zamowiony plac zabaw, bo mieszkamy poza miastem i wszystkie sa daleko od nas :(

Marcia kim jesteś?? :p
Mama_iza faktycznie zabiegany dzień, nasz kochany nfz :/ u nas tak Seba reaguje na psy, jak Rafał na koty :) kotów się boi...
Charlene witaj i Ty tutaj :) ja z Wrocławia znam bardzo fajną mamuśkę z bb która ma 15miesięczną córeczkę, więc ciut młodszą, fakt ;)

Tygrynka: właśnie Rafał mógłby choć trochę się ich bać, bo tak to biega za nimi i za ogon próbuje je ciągać. Zgroza. Psy na szczęście nie są dla niego aż tak ciekawe :D

W mojej okolicy jest tylko jedna dziewczyna z bb, zawsze coś ;)

Jakie plany na dziś, drogie mamy??

My tez na pewno jakis spacer, moze rowerek wezmiemy. Albo porobimy cos w ogrodku. A potem basen, to taka tradycja wtorkowa :) Poki co Sara i jej kolezanka bawia sie same w pokoju na gorze...Dzwieki dochodza dziwne, chyba zaraz tam zajrze ;) Ale jak znam Sare to pewnie skacze z lozka na ziemie...

reklama
Do góry