reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

martusia ja do tej pory sie zajmowalam dziecmi u siebie w domu, a popoludniami dawalam lekcje angielskiego. Od maja ide do pracy do przedszkola prywatnego, razem z Sarą, a lekcje bede pewnie dalej dawac, bo lubie :) O ile czasu starczy.

reklama
Charlene fajnie z tymi pływaczkami. Nikos sie boi. A kapiemy sie z nim w basenie od 4 miesiaca zycia.. Chyba sie basenem znudził bo ucieka i woli biegac w koło...

co do pracy to powinnam sie obronic juz rok temu. Dałam ciała. Teraz mam czas do czerwca. Mam wsumie prace. Zostały mi kosmetycne sprawy. Po angielsku streszczenie musze tylko napisac i do anglisty jechac sprawdzic.

Niko padł. Podobno szalał na dworze jak diabli na co tatulek odp. ze nie miał kiedy coli sie nawet napic ha ha ha...teraz wie jak to jest.Ja ostatnio nie pije nic poza 2 kawami dziennie bo poprostu nie mam czasu albo zapominam ;)

witam serdecznie kolejne mamusie, rozkręcamy się:tak:

nam też zęy Tygrynk dają w kość. czwóreczki. Chyba te zeby najgorzej Niko przechodzi

u nas najgorsza była pierwsza jedynka i właśnie pierwsze czwórki... dolne wyszły razem, górne chyba też tak chcą:baffled: a podobno trójki najgorsze, zgadza się Charlene??
Marciaa niewiele masz do roboty z pracą, więc po świętach myk myk dziewczyno!!;-)

marciaa ja tez powinnam pisac magisterke, bo koncze psychologie..To juz druga w mojej karierze, pedagogike obronilam rok temu...ale nie chce mi sie coraz bardziej ;)

dzielną masz córeczkę, super z tymi pływaczkami:tak:
super z tą psychologią, moje niespełnione marzenie.. nie dostałam się kiedyś i poszłam na socjologię, a tam już odeszłam w ogóle w stronę zzl... ale zazdroszczę;-) i trzymam kciuki za pracę!

u nas trochę lepiej, bo mąż mnie zabrał na zkaupy na poprawę humoru :-D nowe jeansy, nowe obcasy - i chce się żyć :-D

witam mamusie:-)
ale macie zdolne dzieciaczki:-)
Mama iza my mamy na jutro to szczepienie ale chyba będziemy musieli przesunąć bo mały ma katar.troche wcześnie maja to szczepienie bo ponoć dopiero między 16-18 msc powinni byc

co do ząbkowania to my jesteśmy posiadaczami już wszystkich 4 i powiem wam że dolne ciężko szły a dziąsła miał czerwone obrzmiałe i go bolały.płakał jak sie przebijały ale i tak 1 były najgorsze.u nas 3 sie szykują ale chyba szybko to nie wyjdą

A więc jestem mamą 1-rocznej Oli i 3-letniego Mateuszka. Urodziłam w wieku 20 lat, więc dosyć wcześnie... Nie jestem łatwo z dwójką takich maluchów, ale rodzice nas wspierają :)

Dobry wieczór Mamusie!
U nas dzień ciężki. Szczepienie. Rafał po raz pierwszy wył na nim. Co lepsze nie przy samym kłuciu co już przy mierzeniu. Chyba miał zły dzień. I tak waga 15,600, wzrost 88, zdrowy, zaszczepiony, ale za tydzień idziemy na podcinanie wędzidełka języka. Czy któraś z Was przez to przechodziła?? Boje się koszmarnie!

Co do zębów o my nadal męczymy się z czwórkami. W wielkim bólu wychodzą od kilku miesięcy i jak na razie przebiła sie tylko jedna na dole. Co do trójek to słyszałam właśnie, że są potworne :(

hej,próbuję jakoś wdrążyć się ale cięzko mi idzie:zawstydzona/y:...moze z czasem poznam Was lepiej...

Mama iza najważniejsze że szczepienie za Wami...ale chłopa to masz kawał...:tak::tak:
Moja ma 2lata i 4 miesiące i waży 13kg ale wzrostu ma 96cm:tak::tak:
aguska2017 trzymam kciuki za jutrzejsze szczepienie...

i tulaski dla wszystkich maluszków cierpiących z powodu wychodzących zęboli...:tak:

reklama
Do góry