reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Świetnie zrealizwana idea - wchodzisz na stronę http://www.skypelaughterchain.com/, włączasz webcam i zaczynasz oglądać śmiejącego się gościa... zaczynasz się śmiać i nagranie z twoim śmiechem dołączone zostaje do kolekcji.

dawno tak się nie uśmiałam, zresztą obejrzyjcie to same:-D

reklama
Witam Was wszystkie w 2009

My juz po wyjezdzie. Wszystko super sie udalo, wybawilismy sie, dzieci zadowolone, Kubus szaleje na nartach, az sie nie chce wracac, takze Magda Cie rozumiem. Ja pewnie w poniedzialek bede miala dola.

Do uslyszonka za pare dni.

kochane dziewczynki jakaś wielka cisza nastąpiła na naszym forum. Wzywam wszytskie do zrywu i pisania, bo jak tak dalej pójdzie to forum obumrze a tego chyba nie chcemy??
Zapraszam na czwartek do siebie?? Nie udało się przed świętami więc proponuje teraz :) Kto chętny na kawkę ??
Kasia j witaj kochana w UK.
A u nas kolejna noc do tyłu.Marysi idą 3 zęby na raz.Górne jedynki i dwójkę dzisiaj zobaczyłam. Tragedia dla niej bo się laseczka męczy.
Brygidka jak sie czujesz??
Marzenka zabieraj swoją córeczkę na spotkanie, potrenuje dziewczyna masaże na nas.
Sylwunia jak maluszek w brzuszku?? Fika??
Kasiek, Doris,Niunka, Kasia i reszta dziewczyn, co u Was Mamusie??
Trzeba się obudzić z tego letargu. Zaczynamy Nowy Rok:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
No to mnie Madzia zmotywowalas do napisania:-)
Ja dochodzialam po sylwestrze do siebie ale juz jest ok ;-);-)
posiedzielismy do 3 a o 6 wstal moj kochany synek - bo jakis debil jezdzil kladem pod okanmi :wściekła/y::wściekła/y:
Madzia kup dla Marysi ten proszek na zeby naprawde jest super, Michalowi ida te oczne -czyli najgorsze i przesypia mi cala noc jak mu wetre go troche w dziaslo.
Myslalam zebysmy sie spotkaly na kulkach tutaj na BD4 bo wtedy moglabym moze z wami kawe wypic ale ok mozemy sie spotkac u Ciebie :):tak::tak:
Ide w pozniedzialek ogladac nastepne mieszkanie - tym razem tu na naszej ulicy - moze tym razem sie uda
Kasiu j nic mi nie mow o nartach gorach i sniegu bo strasznie tesknie za tym - fajne macie te ferie
Dzis postanowilam ze pospzatam i popiore ale od rana sie oderwac od kanapy nie moge :rofl2: ide dac pomidorowke malemu i musze wymyslic cos dla nas na obiad :crazy::crazy: pomyslow mi brak :crazy:

Madziu ten proszek to ASTHONS&PARSONS INFANT`S POWDERS
tam jest na nim napisane zeby dawac go na jezyk.cala dawke albo jak dzidzia jest ponizej 6 miesiaca to pol - ale ja daje po troszku i wcieram go w bolace dziaslo.

Czesc kobitki
Ja nadla 2w1 a juz myslalam ze urodze ale niestety :wściekła/y:nic z tego:no:. Cala noc mialam skurcze nad ranem juz co 7-8 min i ciezko mi bylo ustac tak bolalo :-(Niestety bylam tak zmeczona ze sie polozylam i zasnelam no i przeszly :wściekła/y:Ale zaczal mi ten czop odchodzic wiec moze kiedys sie rozpakujemy :-D

oj biedna ty Oleska jesteś, ale Twoja niunia na pewno lada dzień już będzie z Wami,
Dzięki Kasia za ten proszek, ale nie mogę go na necie znaleść.We wszystkich sklepach wyprzedane.Dupa blada...
Dziewczynki nikt oprócz Kasi się nie wybiera do mnie??:no:

To teraz pora na mnie:-)
Otoz od okolo dwoch tygodni chodze jak zombii,moj syn robi sobie przerwy 4 lub 5 godzinne w nocy. Niewiem jak na to poradzic,mysle ze najlepiej bedzie przeczekac. W czwartek obudzil sie o 24 i szalal do 7.
Sylwestra i Nowy Rok spedzilismy leniwie w domu przed tv,tzn. ja i Maks bo Krzysiek pracowal.
Cfcgirl ja widzialam ten proszek u mnie w aptece:tak:

reklama
czesc kobitki
JA nie mam za bardzo czasu na nic , bo jest jeszcze u mnie moja siostra , wylatuja w poniedzialek, ale w piatek to my lecimy do Polski na 9 dni:tak::-). Juz sie doczekac nie moge,

Kasiek- ja chyba tez bede musiala kupic ten powder, jak malemu szedl teraz zab to myslalam ze zwariuje, marudzil plakal o byle co, goraczkowal , koszmar.
Matko co ja bym dala zeby on mial juz wszystkie zeby.
Madziu- mnie nie bedzie , bo sama rozumiesz w piatek lecimy. Takze ostatnie zakupy pakowanie sie , no wiesz, sorki,ale jak wrocimy to koniecznie musimy cos mocniejszego wypic;-)

Oleska- oj bidulko, a ja juz myslalam ze jak dzis zajrze to bede gratulowala, a tu dupa blada.No kochana a na kiedy ty mialas termin?
Kama- nie przejmuj sie tym wkoncu sam sie ureguluje z tym spaniem, moze staraj sie go bardziej wymeczyc wieczornymi zabawami to bedzie lepiej spal. No ale jak to zeby to nic nie zdzialasz.
Lece na piwko do rodzinki

Do góry