reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Hej laski, Ja zdycham maksymalnie i właśnie dobiłam się spacerkiem do kulkolandu więc tak naprawdę mucha nie siada, tak kicham i zdycham, am rozpalona na maksa, i Edyta powiem Ci, że fajnie by było, ale Ja mam jazdy z hormnami więc nie sądzę;-)
Monika się nie odzywała i się martwię, ale mam nadzieję i to wielką, że jest ok :)
No co ty kasiek, Ja się tak łatwo nie obrażam, trzeba mnie by było porządnie wku.... :-D No i good, wracam do wyra co by na środę być good, ale jeśli Magda będę w takim stanie jak dziś, to pierwszy sylwek z syropem nie szampanem spędze, mam nadzieję że o mnie zadbają :tak:

reklama
Hejka mamuski:tak: Ja nadal nierozpakowana ale wciaz pelna nadziei ze nie dlugo;-)
Jestem dzis w bardzo dobrym humorze bo moze uda nam sie pozbyc naszych 3 kotkow i bede miala dom spowrotem dla siebie hehe :-D
U nas nadal sa moi rodzice wiec sielankowo:tak: choc ja czuje sie beznadziejnie to przynajmniej moja Abi jest tak przeszczesliwa ze ma i babunie i dziadunia, no i mezus tez moze sobie podjesc bo moja mama nam niezle dogadza hehe

Madziu
witaj spowrotem:-),Madziu a co mozna robic z dzieckiem na sylwka, my siedzimy w domku tzn idziemy do Kasi i na tym sie zakonczy
Kasiek83- hhh ja mam to samo z tymi klockami wiec spoko;-)
Oleska- no dawaj , zostaly ci dwa dni zeby urodzic w tym roku;-)

Kasiek Fabio tez ma klocki ale narazie jakos sie nimi nie interesuje za bardzo!

Brydka tez tak pomyslalam ze to pewnie ciaza!

Madzia cfc tak jak ninka napisala na sylwka siedzimy w domku :rofl2: u nas.Oj poszlo by sie gdzies na bal....
Oleska no fakt czas bys sie rozpakowala- oj tak- czekamy a moze to bendzie w Sylwka?;-);-);-);-);-)

CFCGRIL-Witaj w Bradfordzie:-):-):-):-)Ja tez zwsze jak wracam to jest mi strasznie przykro i zle sie z tym czuje:-:)-:)-:)-(ale po paru dniach przechodzi:sorry2::dry:
No i my Sylwka sspedzamu u rodzicow,rodzinnie:tak:Ale juz powiedzilam ze za rok gdzies idziemy,juz rodzicom zapowiedzialam ze im dzieci oddaje:-D

k&f-moj Dawid to na razie klocki rozwala:baffled:Kuba uklada cos tam a Dawid zwasze mu rozwala i troche pouklada,ale potem jest oczewiscie awantura:angry:

Czesc kobity!
Niestety dzis tez 2 w 1 choc wczoraj juz mialam skurcze i w nocy mnie tez pobolewalo ale to byly te przepowiadajace wiec narazie nic:-(
Dzis mam wizyte u poloznej choc wolalabym w szpitalu hehe:-D
Czy wy bylyscie gdzies na miescie gdzie sa naprawde niezle wyprzedaze?

My też Sylwester w domku.Będzie mój brat , Brydka z rodzinką ma wpaść, więc będzie wesoło mam nadzieje...
Marysia strasznie marudna dzisiaj, nic jej nie pasuje. Ja chyba zwariuje. Jak nic po Tatusiu to ma ;-)

reklama
Czesc mamusie:-), my tez juz szykujemy sie na Sylwka i tym razem mamy w planach dobrze sie pobawic, szczególnie, ze babcia zostaje z Agusia w domu a my pryskamy na imprezke:tak:. Super poraz pierwszy jestesmy wolni, mam nadzieje, ze nie bedziemy za duzo myslec czy wszystko ok w domu, tylko sie super bawic.
Wszystkim tez zyczymy szampanskiej zabawy i szczesliwego Nowego Roku!!!!!

Do góry