reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Acha Madzia a ty juz kupilas to krzeselko?
Bo ja chyba chce sprzedac , bo moj Szymon juz nie chce w nim siedziec, tylko siada z nami przy stole, bede musiala mu kupic niedlugo taki maly stoliczek.daj znac.

reklama
nie dajcie sie omamic brydce bo wyjdziecie na tym tak jak inni...samo to co wypisuje na innych forach to juz samo swiadczy o niej ze nie potrafi zyc z ludzmi w zgodzie...obgaduje kazdego za plecami...sama uwaza sie za taka swieta a nie jedna osoba szuka kontaktu za nia i to nie w celach towarzyskich...zamet sieje gdzie sie tylko da a jak juz ktos sie na niej pozna to zmyka gdzie indziej i go obgaduje...to jest taka falszywa osoba ale to sie poznacie na niej dopiero po jakims czasie tak jak ja i wiele innych osob i zapewniam was ze sie jak to przeczyta to o bedzie sie wypierac ze taka nie jest...a na innym forum juz sie ludzie na niej poznali i sie tak wielce oburzyla ze sie juz tam nie odzywa...normalnie jak dziecko.zal dupe sciska jak ona potrafi wejsc po palcu w tylki innych zeby tylko sie przypodobac...ona musi byc w centrum uwagi.jest po prostu zalosna plotkara i mozna tylko wspolczuc dziecku ze ma takiego rodzica.synek kultury od niej sie nie nauczy a to smutne.pomimo ze siedze w polsce to i tak plotki jakie rozsiewa docieraja i tutaj a to juz jest zalosne...brydka idz sie leczyc albo zbastuj bo w koncu ktos da ci w pysk za to co wygadujesz...

a może tak sie koleżanka przedstawi...Już ip jest sprawdzane, nie życzymy sobie takich akcji...
Edytko nie kupiłam, więc byłabym zainteresowana...

Ostatnia edycja:
antyfankabry przede wszyskim wypadało by się przedstawić:angry:

a jeżeli masz coś do Brydki to wal prosto do niej a nie rozbisz zamęt na forach:angry: troszkę to mało kulturalne:-(

i tak na marginesie, to mamy swój rozum i pozwól, że same sobie będziemy wyrabiały zdanie o ludziach:tak:

Dziewczyny co tak mało piszecie:-(

Czesc dziewczyny.Ja mialam pracowity wekend.
Wchodze na forum po dluszej przerwie a tu co...czytam ze komus sie strasznie nudzi a moze anty..ktos tam zdjecie by wstawil jesli jestes taka odwazna zeby pisac tak o kims to moze wstaw zdjecie i pokaz nam sie.

hejka
oj widze ze mamy tu nieporoszonego goscia.
Coz to za intruzzzzzzzzzzzzzzzz.?????????? moze sie ujawni, ale szczerze w to watpie bo pewnie nie ma na to odwagi.

dziewczynki , tchórze raczej tak nie zrobią. TROL i tyle. I niech spada.
Witam szanowne koleżanki szwagierki. Kasia już niedługo zasiąde przed Tobą, ale na kiedy to się umówimy telefonicznie
Pozdrawiam wszystkie Panie a Trolowi-palantowi życzę kolorowych snów

Czesc dziewczyny, mam nadzieje, ze to nie jest powtórka z poprzedniego forum, moze poprostu ignorujmy takie posty bo wkoncu kazda swój rozum ma i nie potrzebuje doradców:no:.

reklama
A jutro wszyscy wracamy do normalnosci, koniec laby i moze to i dobrze. Nawet moja Aga mówila dzisiaj ze teskni do szkoly i kolezanek. ;-):-D:-D:-D

Do góry