reklama
Kasiunia i Fabian
Fanka BB :)
Ok dziewczyny obiecuje ze sie poprawie i bende wiecej pisac.A gdzie Noami zmniknela?
NOAMI gdzie sie podzialas?
NOAMI gdzie sie podzialas?
cfcgirl
Mamusia Marysi
dochodzą do mnie głosy,że dzieciaczki chore i nie wszystkie mamusie mogłyby dojechać.Niektóre wyjeżdżają więc umówmy się,że przełożymy spotkanie na inny termin. To czwartkowe kasujemy. Ale jak ktoś ma jakąś propozycje spotkania na mieście i będzie ok pogoda to czekam na propozycje.
Od jutra zaczynam kopenhaską więc trzymać kciuki żebym była wytrwała :-)
Od jutra zaczynam kopenhaską więc trzymać kciuki żebym była wytrwała :-)
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
K&F- ty gulko- przeciez Noami w POlsce.
Oleska- rozdwoilas sie???????
Oleska- rozdwoilas sie???????
Kasiunia i Fabian
Cfc ja trzymam kciuki:-).
A co do wizyty zapraszam,a w czwartek ja tez bym nie byla bo w tym tygodniu pracuje czwartek,piatek.
kasiek ja chyba tez bende szukac tego proszku.
A co do wizyty zapraszam,a w czwartek ja tez bym nie byla bo w tym tygodniu pracuje czwartek,piatek.
kasiek ja chyba tez bende szukac tego proszku.
Kasiunia i Fabian
Niunka ty gulo nie wiedzialam !!!!!!!!!!
cfcgirl
Mamusia Marysi
dziewczynki koło mnie nie ma tego proszku , więc jak któraś znajdzie to proszę kupcie mi
cfcgirl
Mamusia Marysi
A Oleska chyba szaleje, bo nie odpisuje więc może się dziewczyna rozdwaja
No to i ja sie odzywam zeby nie bylo;-);-)
Dziewczyny ten proszek rzeczywiscie ciezko dostac - babki w aptece mowia ze jest rozchwytywany jak swieze buleczki, najlepiej isc do najblizeszej apteki i poprostu poprosic zeby zamowili i odlozyli. mi sasiadka zamowila w osiedlowej aptece.
Oleska tulisz juz dzidzie? juz bysmy chcialy wiedziec co tam nosialas w tym brzuchu
Niunka a ty jedziesz odpoczywac do Polski? czy masz jakies wesela chrzciny lub cos w tym stylu? tez tak dzis z mezem stwierdzilismy ze moze chociaz na 4 dni pojechac bo teskno nam.
Musze sie Wam przyznac ze popijam teraz cidry - tak od sylwestra najpierw dopijalismy resztki hehe po drineczku na wieczor a dzis cidry. taka sie czuje wyluzowana heheh tym bardziej ze maz ma jutro wolne - wiec ja rano dosypiam a on na dole z malym uzeduje :-):-)
mysle ze karnawal mamy wiec niedlugo spotkamy sie na piwku wieczorem
Dziewczyny ten proszek rzeczywiscie ciezko dostac - babki w aptece mowia ze jest rozchwytywany jak swieze buleczki, najlepiej isc do najblizeszej apteki i poprostu poprosic zeby zamowili i odlozyli. mi sasiadka zamowila w osiedlowej aptece.
Oleska tulisz juz dzidzie? juz bysmy chcialy wiedziec co tam nosialas w tym brzuchu
Niunka a ty jedziesz odpoczywac do Polski? czy masz jakies wesela chrzciny lub cos w tym stylu? tez tak dzis z mezem stwierdzilismy ze moze chociaz na 4 dni pojechac bo teskno nam.
Musze sie Wam przyznac ze popijam teraz cidry - tak od sylwestra najpierw dopijalismy resztki hehe po drineczku na wieczor a dzis cidry. taka sie czuje wyluzowana heheh tym bardziej ze maz ma jutro wolne - wiec ja rano dosypiam a on na dole z malym uzeduje :-):-)
mysle ze karnawal mamy wiec niedlugo spotkamy sie na piwku wieczorem
reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Kasiek83-
no jedziemy na chrzciny, tylko na 9 dni, ale zawsze cos. Bedziemy oboje z mezem chrzestymi, to nasz drugi chrzesniak a zeby bylo smiesznie to sie urodzili tego samego dnia i miesiaca. (29.09).
K&F a co ty wiesz
a ten proszek to ja se chyba zamowie jak Kaska mowi.
no jedziemy na chrzciny, tylko na 9 dni, ale zawsze cos. Bedziemy oboje z mezem chrzestymi, to nasz drugi chrzesniak a zeby bylo smiesznie to sie urodzili tego samego dnia i miesiaca. (29.09).
K&F a co ty wiesz
a ten proszek to ja se chyba zamowie jak Kaska mowi.