reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Agus04 ja też się cieszę, że już wracamy do normalności:-D
bo ta nienormalność widzę że wszyskim szkodzi, nawet nie chcą pisać na forum:-D:-D:-D
jutro siadam do komputera i Was czytam:tak:dużo czytam:tak: ZROZUMIANO???????????:-D:-D:-D:-D

reklama
dochodzą do mnie głosy,że dzieciaczki chore i nie wszystkie mamusie mogłyby dojechać.Niektóre wyjeżdżają więc umówmy się,że przełożymy spotkanie na inny termin. To czwartkowe kasujemy. Ale jak ktoś ma jakąś propozycje spotkania na mieście i będzie ok pogoda to czekam na propozycje.
Od jutra zaczynam kopenhaską więc trzymać kciuki żebym była wytrwała :-)

No to i ja sie odzywam zeby nie bylo;-);-)
Dziewczyny ten proszek rzeczywiscie ciezko dostac - babki w aptece mowia ze jest rozchwytywany jak swieze buleczki, najlepiej isc do najblizeszej apteki i poprostu poprosic zeby zamowili i odlozyli. mi sasiadka zamowila w osiedlowej aptece.
Oleska tulisz juz dzidzie? juz bysmy chcialy wiedziec co tam nosialas w tym brzuchu:tak:
Niunka a ty jedziesz odpoczywac do Polski? czy masz jakies wesela chrzciny lub cos w tym stylu? tez tak dzis z mezem stwierdzilismy ze moze chociaz na 4 dni pojechac bo teskno nam.
Musze sie Wam przyznac ze popijam teraz cidry - tak od sylwestra najpierw dopijalismy resztki hehe po drineczku na wieczor a dzis cidry. taka sie czuje wyluzowana heheh tym bardziej ze maz ma jutro wolne - wiec ja rano dosypiam a on na dole z malym uzeduje :-):-)
mysle ze karnawal mamy wiec niedlugo spotkamy sie na piwku wieczorem :)

reklama
Kasiek83-
no jedziemy na chrzciny, tylko na 9 dni, ale zawsze cos. Bedziemy oboje z mezem chrzestymi, to nasz drugi chrzesniak a zeby bylo smiesznie to sie urodzili tego samego dnia i miesiaca. (29.09).:-D

K&F a co ty wiesz:-p:-p:-D:-D:-D

a ten proszek to ja se chyba zamowie jak Kaska mowi.

Do góry