reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
halooo halooo :-)
ale dawno mnie tu nie było ;-)
Witam Noworocznie :-)
Ev-gratki co do odpieluchowania,u nas nadal w użyciu :wściekła/y:
Martilla-malutka już ma 2 m-ce?kiedy to zleciało :-)

moje młode chorowało ze 2 m-ce z czego 2 tyg nie chodził do przedszkola,ale już śmiga. jakieś fotki będą im robić pod koniec m-ca z strojach jakiś i z reniferami maskotami wielkimi :-p aż ciekawa jestem.
Weźcie mi nic nie mówcie o starzeniu się ;-)

no nikt nie wtystrzelił :/
było cicho i ciemno :sorry: ale my sobie włączyliśmy sylwester z 2 i nie było tragicznie :-)

co do policji z druczkami to moze i by tak od razu się nie pojawili o ile by sąsiedzi nie zgłosili
no i o ile byłyby dostępne fajerwerki w sklepach...

kaczucha jak miło że jesteś :-)

Cześć mamuśki!

Byłam ciekawa czy ktoś tu jeszcze pisze ale malutki ruch jest widzę:tak:.

Ewelka
gratulejszyn za odstawienie pieluszek. U nas już nocnik na widoku stoi i czasem Basiek na niego przysiądzie. To taki trening i oswajanie. Prawidziwą naukę zaczniemy wiosna/lato.

Tak wogóle to cięzkie noce mamy przez małego gnoma:zawstydzona/y: Daje czadu, rozbudza się często i krzyczy...uff. Mam nadzieję że to niedlugo przejdzie bo wyląduję w wariatkowie.

W poniedziałek idę na plastyke krocza. Już trzesę portkami:szok::szok:. Najbardziej boję się bólu po ustapieniu znieczulenia. :baffled:
Ale jak już sobie pomyślę o rezultacie to przestaję myśleć o strachu.

Martilla
jak Laurka? Ustabilizowałyście sobie już na dobre plan dnia?

Hannah
i jak po zabiegu ? może pisz na zamkniętym jak nie chcesz tutaj.
a mała spoko, całe noce mi przesypia. Więc tylko się cieszyć :D

Hejo laseczki, ależ długo mnie tu nie było :baffled: Nie mam ostatnio wiele czasu...zapisałam się na aerobik, dalej męczę prawo jazdy :crazy: Mąż stracił jeden program, więc musi więcej pracować żebyśmy jako tako przędli. Hania rośnie jak na drożdżach :-D Strasznie się butna zrobiła i dużo "pyskuje", ale jakoś sobie radzimy :tak:
Postaram się częściej zaglądać i więcej pisać. Tymczasem mam do Was prośbę ... Jeśli nie wiecie co zrobić ze swoim 1% podatku proszę Was o przekazanie go dla Arturka, jeśli macie już kogoś dla kogo chcielibyście przekazać swój 1% podatku roześlijcie to proszę do swoich znajomych z prośbą o podanie dalej. Sprawa bliska memu sercu dlatego proszę Was o pomoc. Jest to synek moich znajomych, wspaniałych ludzie mających w sobie niesamowite pokłady dobroci i miłości. Oto link do bloga o Arturku Mamo, dlaczego jesteś smutna?: Jak pomóc ?

Pozdrawiam Was wszystkie :*

reklama
Do góry