reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ewelka gratuluję odpieluchowania ;-)
moje małe zdrowe , ruchliwe i wogóle :-p hehe
zajmują mi bardzo dużo czasu... Vika jest wygadana jak ta lala , buzia jej się nie zamyka... :-p
a Emma sobie radzi już ładnie.. sama zaczyna chodzić :-)
wiec mam o wiele łatwiej :-)
tylko dobija mnie pogoda u nas :/ ciagle wieje pada i zimno ... masakra jakaś....

reklama
kamcia no Wiki tez sie dziubol nie zamyka...nawija i nawija...az czasem mam dosc;-)
Martilla no widzisz w sylwka dwa miechy jej stukna ;-)

ah te nasze gaduły :-p
amrtilla to bedziecie podwójnie świętowac :-)
my w sylwka siedzimy w domu.... upiekłam ciasto zrobię jeszcze sałatke ... wypijemy szampana obejrzymy coś i co.. spac pewnie..
ale za rok odbijemy :-)

no ja w tym roku mialam byc w domu ale idziemy do kuzyna i bedziemy sie u nich bawic ale po petardach wezme sie zawine do domu bo trza bedzie dziecie polozyc spac a nie bede jej miala z kim zostawic aby wrocic bo rodzicow nie bedzie w domu...

Kamcia
jak to zabronione ???? w sylwestra ???

do nas przyjdzie 4 znajomych i też sobie miło posiedzimy :D a co :) szkoda tylko ,ze mi się szykować i sprzątać nie bardzo chce :p

no zakazane są fajerwerki .. chyba że ma się pozwolenie od państwa :-)
czyli tylko na jakieś konkretne imprezy w większych miastach ..
na sylwka też w większych miastach i w stolicy .. ale to musza być osoby uprawnione.. jakbym wystrzeliła coś w moim miasteczku to zapewne dostałabym mandat :-p
niestety ... jak chcę pooglądać fajerwerki to albo musze jechać tam gdzie można je puszczać albo w tv :-p

Szczęśliwego Nowego Roku :*

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia
i na serio nikt nie wystrzelił ani jednej ? Przecież tak od razu nie pojawi się policjant z bloczkiem do mandatów :D głupi ten zakaz

Ewelka
i o kolejny rok człowiek starszy... ech

Ostatnia edycja:
Do góry