reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
hejka
Widze ze sie troszkie rozpisalyscie, ale smutno:-(
Kama- wsploczuje, taki mlody czlowiec. :-(
Monika- napewno wszystko bedzie dobrze, wiesz chwala Bogu ze sie znalazlas w Polsce, bo nie wiadomo jak to by sie zakoczylo tu . Pewnie tylko paracetamolem.
Trzymkaj sie i glowa do gory .;-)
Madziu- super ze wsio u was ok.Pisze czesciej co tam u was.

Dziewczyny niedlugo swieta, a ja jeszcze nie mam zadnego prezentu:no::no::no:.
Sama nie wiem kiedy mam to zrobic.
moj ciagle w pracy a jak juz jest w domu to albo mu sie nie chce albo leci na silownie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ach te chlopyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkie piękne mamuski:) jestem tu pierwszy raz ale mama nadzieje ze nie ostatni. Moze opowiem troszke o sobie najpierw....jestwm w bradford od kwietnia razem z mezem a w sierpniu przywiezlismy nasze dwie pociech....nasza coreczka Karolina ma 7 lat a synek Damian 2. Chwilowo nie pracuje siedze w domku z dzieciaczkami co niezbyt pozytywnie wplywa na moje samopoczucie:) Dorabiam sobie robiac to co kocham robic najardziej czyli pielegnacja dloni. Swietnie ze jest miejsce gdzie mozna pogadac z innymi mamami z okolic. pozdrawiam mamy i slodnie pociechy:)

Witaj Sucha na forum :-) ale co ty dziewczyno robilas o 4:30 na BB ;-);-):-D
Kama strasznie mi przykro - przyjmij moje kondolencje
Monia glowa do gory teraz twoj dobry humor moze zdzialac cuda, synus czuje jak mamusia jest zadowolona i usmiechnieta. ja w ciazy tez bylam szpikowana antybiotykami i zobacz chlopak mi sie urodzil wielki ze nie mogl wyjsc :)
Niunka witaj w klubie ja tez nie mam zadnego prezentu :) i nawet nie mam pomyslu co kupic, dla Micha wybralam takie duze klocki i namiot ale dla reszty nie mam pojecia, na meza nie mam co liczyc bo widze go 2 godz dziennie :crazy:
Ja walcze nadal z katarem Michala, dziecko mi sie zmienia z dnia na dzien z mega spiocha zrobil mi sie wrog spania :angry: w dzien mi spal 2 razy i w nocy od 20 do 8 teraz w dzien nic w nocy spokojnie ale juz o 7 pobudka, trudno jakos sie przezwyczaje, najgorsze ze w dzien nic nie moge sobie porobic.
lece bo juz zobaczyl komputer i jest krzyk :wściekła/y::crazy:

Kama- bardzo Ci współczuję , wiem co czujesz w listopadzie byłam w Polsce na pogrzebie taty:-(

Monika tak mi przykro:-(ale wierzę, że będzie wszystko dobrze, bierzesz już leki, tak, że może juz być tylko lepiej;-)

Dzieczyny ja też jeszcze nie mam prezentów, zostawiam zakupy na sobote;-)

Dziendobry:)
Kasiek jakies chorobsko mnie dopadalo i zasnelam dopiero o 5:30 przeczytalam caly wasz watek od pierwszego postu do konca...cale 56 stron:)
Chyba powinnam sie dolaczyc do klubu bo tez nie mam zadnego prezentu...nawet choinki jeszcze nie mam....ale moze i dobrze bo jutro przychodzi jakies fachowiec sciane naprawiac w salonie....wiec moze dobrze ze nie gotowe jeszcze nic. Zakupy zostawiamy na niedzielei poniedzialek bo w niedzielke mama przylatuje moja wiec bedzie z kim dzieciaki zostawic:)

hejka
Sucha witaj na watku, pisze czesto:-).
Kasiek- Mowisz ze Michas nie spi juz w ciagu dnia:szok:, ale ma energii chyba za trzech:-DMi Szymek spi raz dziennie ok 12-13 zasypia i spi jaks godzinkie, a chodzi spac ok 21. A wstaje roznie ok8-9.

Dzieczyny a juz myslalam ze sama taka gula nie mam prezentow a tu prosze:-D.
Spada pozniej zajrze,

a ja wlasnie pakuje moje male i ide na poczte....dopiero kartki swiateczne calej familji wysylam..mam nadzieje ze dojda:blink:
moj maly ma ponad 2 lata i wstaje kolo 7-8 i do 15 hulaj dusza...potem 2-3 godz spi wstaje jak stary przychodzi z pracy i pote do 21 ale za to sam idzie na gore do lozeczka i sie kladzie sam i zasypia...od niedawna tak ma ale juz troszke lzej bo nie trzeba z nim lezec godziny zanim zasnie.

reklama
Niunka Michal ma energi nawet i za 4 - nie wiem skad ja bierze skoro tak malo spi :rofl2: teraz pospal 1,5 godz ale to dlatego ze sie wybiegal rano na placu zabaw i dalam mu krople do nosa i na zeby taki specjalny proszek - mowiili mi w aptece ze jest tysiac razy lepszy niz zele - no zobaczymy :rofl2:
Dziewczyny jest mi tak ogromnie smutno :-(bo rodzice mieli jutro w nocy przyjechac- juz wszytsko jest przygotowane, rodzice zrobili zakupy dla nas i wlasnie dzwonili ze Tata musi wracac do pracy ok 27 grudnia (nigdy ni wiadomo kiedy dokladnie) i nie przyjada chyba, tata mowi ze mama z bratem ma przyjechac tu a on na swieta posiedzi sam pooglada tv :rofl2::rofl2::-(
teraz to juz nie ide kupowac prezentow bo wszytskiego mi sie odechcialo.
Sorry ze tak wam pesymistycznie tutaj nadaje przed swietami ale gdzies musze sie pozalic

Do góry