reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Hejka Oleska
Wiesz ja tez jeszcze nie mam prezentow:-D, no ale ty faktycznie mozeszesz nie zdazyc.
JA dokladnie nie pamietam ,ale chyba podczas podoru to juz nie czulam jak sie maly ruszal. Tak mi sie wydaje.

reklama
NIUNKA-JA MAM Mucosolvan w plynie do tego inhalatora,ale jeszcze Dawidkowi nie robilam z tym lekarstwem,bo nie bylo potrzeby takiej,ale jak by mial mocny kaszel to bym mu zrobila,bo jak Kuba byl w jego wieku to juz chodzilam z nim do przychodni na takie inha;acje z mucosolvanem:tak::tak:

hej
doris ja tez mam to samo,:-);-)
Pamietam jak bylismy rok temu w Polsce i Szymek mial zapelenie krtani i kazali na chodzic do przychodni z chorym dzieckiem dwa razy dziennie,, debile,, No to wkoncu kupilismy inhalator i sami robilismy.Co to za rozum wychodzic z chorym dzieckiem na dwor , co mial sie jeszcze bardziej pochorowac czy co?:confused:
Co tam u was kobitki?

Czesc dziewczyny! Przepraszam za długą nieobecność,ale dosłownie przed godziną wróciłam z Polski. Niestety tez nie mam dobrych wiesci:-(,w piatek pochowalam brata:-(,chlopak przezyl zaledwie 36 lat:-(.Ale juz jestem i wracam do Was:blink:

Kamalodz bardzo mi przykro ,przyjmij moje szczere kondolencje ,doskonale wiem co przeżywasz ja jakiś czas temu też straciłam młodszego Brata

a ja też nie mam dobrych wieści ,od przylotu do Polski chodzę na zabiegi oczyszczania zatok ,wczoraj dostarczono do gabinetu wyniki ,mam bardzo niebezpieczną bakterię która może doprowadzić do zapalenia płuc albo sepsy , dostaje teraz antybiotyki jestem przerażona i załamana chodzę po kontach i ryczę jak tylko mama nie widzi ,boję się o dziecko choć wiem że najważniejsze ze zaczęło się leczenie i leki mam wprowadzone bezpośrednio do zatok ,więc śladowe ilości mogą się dostać do żołądka ale i tak mam potwornego doła i jest mi źle
jaki ten koniec roku jest popaprany ,dla tylu z Nas kończy się tragicznie lub smutno
masakra ...............................

Czesc dziewczyny, ale wiesci tyle mnie nie bylo a tutaj...:no:
Kamalodz- szczere kondolencje
[*]
[*]
[*]

Monika1213- zyjemy w XXI wieku na pewno lekarze wiedza co robia i nie mozesz miec takich czarnych mysli, ale dobrze ze jestes w Polsce, no i wsród rodzinki, glowa do góry i pozdrów ode mnie ukochany Szczecin.

Doris- ja tez mam inhalator ale daje tylko sol fizjologiczna, ale czasem to zamalo, a ten Mucosolvan to co dokladnie jest, bo moja ciagle kaszle to moze cos bym zmienila:confused:

Oleska- ja dokladnie pamietam moja ciaze bo mialam ja na podtrzymaniu i na pewno przed porodem dziecko sie nie rusza. Wtedy mi powiedzieli ze jak caly dzien nie bede nic czula, zadnych ruchów to mialam sie zglosic go szpitala:tak:

reklama
KAMA-przykro mi z powodu brata:-:)-(
AGUS-JA mam taki MUCOSOLVAN do nebulizatora z Polski,on jest na recepte,dodaje 2ml tego plynu do soli fizjologicznej i wtedy robie inhalacje:-)

Do góry