reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Kasiu spokojnej podrozy, szerokiej drogi :-) Wesolych Swiat,duuuzo prezentow, milej rodzinej atmosferki, udanej zabawy sylwestrowej do bialego rana .
Niunka wlasnie ten proszek podobno ciezko dostac bo jest tak rozchwytywany ale ja nie wiem jaka w tym prawda tak mi sasiadka mowila i ona mi go kupila, jest specjalnie na zabkowanie nazywa sie asthon&parsons -infant`s powders. aa no i bilety rodzice juz mieli w obie strony :crazy::crazy:
oleska trzymaj sie kochana wiemy jak Ci ciezko bo kazda z nas cierpiala na koncowce ale juz tylko chwilka i dzidzia bedzie z Wami.:-)
Ja juz mam prezent dla Micha chociaz - wczoraj w tesco kupilam mu wielka paczke 200 klockow :) ciesze sie bo w argosie mialam kupic a tam o wiele drozej te same klocki
teraz tylko dla mezulka mi zostalo cos kupic bo rodzina sie wykruszyla wiec niech zaluja - prezentow nie dostana :-) chyba kupie mu perfumy bo cos widze ze mu sie koncza wiec problem z glowy

reklama
kasiek- No to masz problem prezentow zalatwiony, ja jeszcze nie, najgorsze ze nie wiem co kupic Szymkowi i Fabiankowi, wkoncu to nasz chrzesniak.
Sama juz nie wiem , wszystkiego maja pelno, a co do klocow to Szymek sam sobie juz juz buduje, taka ma frejde, a jaki supiony jak np, uklada klocki kolorami i w dodatku jeszecze wybiera tylko takie same klocki, Boze jaki to juz maly cwaniak.:szok:
A jak u ciebie wyglada sprawa obiadkow, bo moj znowu nie che ich jesc.:wściekła/y:Ja juz sama nie wiem raz je raz nie, o co chodzi. Czytalam ostatnio ze dzieci w tym wieku sa tak pochloniete zabawa i poznawanie swiata ze ponoc zapominaja o glodzie . ale czy to prawda:confused:
A Michas juz zdrowy?

Brydka - halo kobietko odezwij sie zyjesz???????????????????????????????????????????????

Kasiu.J- normalka ze maly stresik przed wyjazdem;-), szerokiej drogi i bezproblemowej podrózy zyczymy, nie ma jak swieta w Polsce:tak::tak: No i dolaczamy sie do zyczonek Wesolych, spokojnych swiat w rodzinnej atmosferze

Sucha- witaj na forum:-)

Niunka, Kasiek83 spokojnie na pewno ze wszystkim zdazycie a moze i nawet bardziej zyskacie bo coraz wieksze obnizki sa, az sie chce isc na zakupy:-D:-D

Agus- moze i masz racje z tymi obnizkami, ale pewnie co ciekawsze to wykupione:wściekła/y:Tak jest co roku.
Ach w tamtym roku mowilam ze prezenty bede kupowala o wiele wczesniej bo na ostatni dzien juz nic nie ma, ale dupa znowu to samo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No nic jakos przezyje.

Dziewczyny ale u mnie wietrznie:szok:, co jest grane.brrrrrrrrrrr

Cześć dziewczyny!!!
Zbieram sie z tym postem już chyba trzy dni i nie mogę napisać:-(
Pustka w głowie,smutek i żal że kolejne święta w żałobie:no:
U mnie poza choinką to świąt nie widać. Przed chwilą wstawiłam kapuste na bigos i pewnie bede siedziala do 3 nad ranem.
Maksik już duży facet,próbuje chodzic,ale jeszcze troszke sie boi,mysle ze to juz kwestia paru dni i bede go ganiac po calym domu;-).
Jutro jak bede miala chwile to wrzuce jakies zdjecie mojego przystojniachy:-D
Tym co wyjechaly albo wyjezdzaja do PL,zycze szczesliwej podrozy:tak:

Kama- oj smutasku, nawet nie wiem co ci napisac,:-(
Czekamy na fotki.

Kasiek83-
Wszystkiego najlepszego , spelnienia marzen , usmiechu na twarzy, no i drugiego dzidziusia :-)wszystkiego co tylko sobie wymarzysz. STO LAT KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

witam mamuski, chcialam sie przywitac, mam na imie justyna, wiek tez znany z logingu:-D, mam 3 miesiecznego synka, mieszkam w leeds,troche poszperalam po forach zeby was lepiej poznac, ale krucho u mnie z pamiecia, wiec jesli cos palne i pomyle mamy to sorki;-), a mam pytanie sa tu mamy z Wakefield, bo chcemy sie tam po towym roku przeprowadzic lub w okolice, mam juz dosc back tu back, chce domku, ciszy i zieleni,pozdrawiam:happy2:

Kamolodz bardzo mi przykro z powodu brata.Nawet nie potrafie sobie wyobrazic co czujesz.:-(
Monika napewno wszystko bendzie dobrze.Teraz to Ci nie wolno sie smucic.Wiem latwo sie mowi.Ale leki napewno pomoga.Zobaczysz.;-)
kasiek szkoda ze tak wyszlo z twoja rodzinka.:baffled:
kasia j udanego pobytu w polsce.Zdrowych pogodnych swiat.:tak:
sucha i justyna witajcie!!!

A ja to wczoraj tez mialam takiego dola chodzilam i ryczalam, tak mi jakos smutno swieta za pasem a ja prezenty nie kupione.. teskno mi bendzie.Maz chyba bendzie w pracy we wigilie. w domu nic swiat nie widac,Fabianek przez tydzien mial wysoka goraczke: poszlam z nim do lekarza dostal antybiotyk.ale nie wiadomo co mu jest.Na szczescie dzisiaj juz nie goraczkuje. I nawet noc dzisiaj byla spokojna. pewnie antybiotyk zaczal dzialac.
myslalam ze to zeby ale taka wysoka goraczka od zebow?:confused:
Sama juz nie wiem.
Kamolodz ja tez wczoraj zaczelam robic bigosik.:tak:a moj maz powiedzial ze za moalo:szok: zrobilam

reklama
Do góry