reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
hejka
co tu taka cisza?
Brydka zyjesz?
Wiecie co ja otwieram BB a tam u gory moje zdjecie z Szymkiem, ale to chyba Brydka wstawila. Wlasnie czemu.?
Niewazne bylam w szoku:szok:

Madziu- z tego co wiem to Kasia kupila tylko nie wziela:no:, ale juz mama wyslala takze najpozniej w poniedzielek mysle ze bedzie.

Cześć dziewczyny!
Jakoś ostatnio nie miałam za bardzo czasu, więc sie nie odzywałam.
Monika - mam nadzieję, że lot był udany.
CFCgirl - no to czeka was jutro wczesna pobudka, życzę spokojnego lotu.
K&F dojechaliście?? Jak się udał pobyt w PL?
Miałam nadzieję, że się jeszcze jakoś zobaczymy w tym roku, ale większość już się rozjechała na święta. My też w poniedziałek wylatujemy. Tak więc został nam tylko ten weekend. Jakoś jeszcze za bardzo tego nie czuję, że jadę do domu...
A może jutro któreś z was moją ochotę wpaść na kawkę? Niuńka tobie kawki coś brakowało ostatnio:tak::-)

Twoje zdjęcie ???? Edyta nie wiem czemu ???? serio ;)
Generalnie powoli dochodzę do siebie. Wszystko wam powiem na spotkaniu, jak już będzie po wszystki, czy. święta ;) Pozdrawiam was bardzo serdecznie i znikam, ale się odezwę, pamiętam o was :***

hej
Brydka- no moja fotka z Szymkiem, jak bylas u nmnie na spotkaniu to robilas fotki, to wlasnie ta fotka. Sama bylam w szoku:szok:
Noami- bardzo chetnie wpadne, ale ty chyba jestes zabiegana przed wyjazdem co?
Cfcgirl- kochana spokojnej podrozy, Przywiez troszkie polskiego powietrza;-):-)
A mnie cos bola jajniki, chyba jajniki, bo ten sam bol co kiedys jak chorowalam . Mam nadzieje ze to tylko przejsciowe .

Kasiek83- a ty co sie ociagasz.
Co porabiasz, jak ostatnio dzwonilam do ciebie to chccialam sie spotkac, ale ty babo nie wzielas tel:wściekła/y:

Dziewczyny co mozna kupic dwulatkowi na urodziny, mam problemik, bo idziemy do Gabrysia na urodzinki, ale z tego co widzialam to ma chyba wszystkie zabawki swiata:-D, wiec nie wiem co kupic, a pozatym jak sie rozgladam to przewanie maja 18+ . i 3+ , a malo fanjnych jest na 2+ i dupa blada nie wiem . Doradzcie mi i to zaraz!!!!!!

cfcgirl - jestes juz w trakcie, ale szczesliwej podrozy :-)

niunka - w tkmaxie byl taki traktor z pedalami i z przyczepa od 2 lat, ale nie sprawdzalam ceny, Kuba mial na dwa latka taka kopare do odpychania sie, fajna sprawa, ulubiona zabawka dopoki jej nie zajezdzil (odpadla kierownica :-()
Nie wiem ile chcesz wydac na prezent, na elc znalazlam cos takiego JCB Dumper Truck - Early Learning Centre i maja chyba teraz 20% obnizke cen przed swietami

Moje dziecko ma dzis przedstawienie w szkole i nie wiem dlaczego, ale to mnie boli brzuch, a nie jego. Pewnie z przejecia :baffled:

Witam mamusie:-), dlugo sie nie odzywalam bo u nas wszystko do góry nogami, babcia przyjechala, wiec jemy polskie jedzonko:-D:-D:-D, a nasza Agusia ciagle ma cos w szkole, jestesmy juz po spotkaniu z Mikolajem i przedstawieniu swiatecznym a czeka nas jeszcze party i w ostatni dzien szkoly uroczysty obiad. Troche sie dzieje i mam wrazenie ze Aga juz jest zmeczona i tak naprawde to pospalaby:confused:. Jestem bardzo zla za to przedstawienie, bo naprawde nie mozna bylo zrobic ani jednej fotki, normalnie szok:szok::szok::szok:, pilnowali i zwracali uwage kiedy ktos chcial pstryknac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, szkoda, ale skoro niektórzy rodzice nie wyrazili zgody to szkola rzeczywiscie nie mogla inaczej postapic:crazy:

Kasia.J- trzymamy kciuki za przedstawienie i ja tez chyba bardziej sie denerwowalam niz moja Aga, ale warto czekac na taki moment kiedy sie widzi swojego szkraba na scenie, az lezka sie zakrecila;-)

Niunka- teraz jest wszedzie wyprzedaz wiec moze nie planuj co kupisz tylko przejdz sie i zobacz co maja, ja tak zawsze robie bo teraz naprawde nie wiadomo co kupowac dzieciom skoro maja zabawek full;-)

cfcgirl - spokojnej podrózy zyczymy i udanego wypoczynku

reklama
Czesc wszystki po dluuuugiej przerwie.
W polsce bylo smutno.Mojego meza mama jest cieko chora.:-(
Wiec moze znowu niedlugo pojedziemy do polski.nie wiemy kiedy moze nawet w przyszlym tygodniu,zalezy co powiedza lekarze.Zobaczymy.
Brydka mama juz wyslala ten rywanol.:tak::tak::tak::tak::tak:bo ja zapomnialam zabrac.:zawstydzona/y:
Nie wiem co tam u was dziewczyny bo nie czytalam co pisalyscie,zaduzo by nadrobic.
:dry:
Pewnie niektore juz w polsce.A te ktore jada:Udanego urlopu i WESOLYCH ZDROWYCH,POGODNYCH SWIAT.
wieczorkiem jeszcze sie odezwe!!!

Do góry