reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
rewelacja brawa dla Sarci
Zgadzam sie.Słodka Sarcia!
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
No pięknie Cię Sarcia narysowała Agusiu;-) Zostaw sobie to na pamiątkę, choć pewnie to nie Twój ostatni portret w jej wykonaniu
agusia9915
Matka wariatka
Nuska ja tam na komplementy patrze przez palce ;-)...No Agusia gratuluje tak Kochanej corci:-) musialas z dumy pekac jak Cie pochwalili za wychowanie Sarci......ja bym pekla;-)
No i zdolnosci Sarci niesamowite
Brawa!!!
pani chyba dzieci pomyliła bo to co mówiła to do niej nie pasuje szczególnie z tym grzeczna i posłuszna;-)
Ostatnia edycja:
No Agusia gratuluje tak Kochanej corci:-) musialas z dumy pekac jak Cie pochwalili za wychowanie Sarci......ja bym pekla;-)
No i zdolnosci Sarci niesamowite
Brawa!!!
agusia9915
Matka wariatka
Dziś Sarcia była na 3 godziny (zaliczyła tez obiadek) i super:-):-)
wogole nie płacze ..jestem w szoku normalnie
Pani dziś powiedział ,ze ją już spokojnie możne zostawać cały dzień i nie powinno być problemu.
Zostawiam ja w przedszkolu i mówię ze dam jej jak wrócę "czekoladki lub misia lubisia " ona akurat woli misia;-)...upomina się o niego jak przychodzę..i tu mam pytanie wiem, że nie mogę tak robić ciągle ale nie wiem kiedy przerwać i jak?
z Kondziem byłam mniej miękka a z sarka jakoś uginam się i kupuje
Pani dziś powiedział ,ze ją już spokojnie możne zostawać cały dzień i nie powinno być problemu.
Zostawiam ja w przedszkolu i mówię ze dam jej jak wrócę "czekoladki lub misia lubisia " ona akurat woli misia;-)...upomina się o niego jak przychodzę..i tu mam pytanie wiem, że nie mogę tak robić ciągle ale nie wiem kiedy przerwać i jak?
Miśka 5
Mamy lutowe'07
gdy widzę Agusia Twój nowy wpis na wątku o pracy, to myślę sobie, że tajemnica zostanie odkryta, a tu nicFajnie, ze Sarze podoba się w przedszkolu, teraz spokojnie możesz Agusia wracać do pracyA nie wiem czy mi umknęło czy co, a gdzie idziesz do pracy?
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
może następnym razem po prostu nic jej nie mów, ze jak wrócisz to coś dostanieDziś Sarcia była na 3 godziny (zaliczyła tez obiadek) i super:-):-)