reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
Juz jutro ide do pracy,ale to zlecialo.. jestem troche podenerwowana bo wiadomo rozłąka, wiecej obowiązków po 3 latach przerwy ponad 3 latach:sorry:
https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/yes2.gif
mam nadzieje ze bedzie ok

obiadków troszke pozamrażałam sobie na początek zeby bylo mi łatwiej :tak:

8.30 bedziemy wyjezdzać z domku, nie chce nic mówic ale cos mi samochod dziwnie zapala...kurcze oby tylko jutro go szlak nie trafił:szok:

No Oliwieczka, powodzenia :tak: Mnie też niedługo to czeka, dokładnie za 12 dni. Oli od jutra będzie chodziła na 3 godzinki do żłobka, żeby się przyzwyczaić.
A co z Zosią w czasie Twojej nieobecności :confused:

Dzięki Kasiad :tak:
Zosie będę zawozic do moich rodziców, mieszkają 2 minuty od mojej pracy takze mam bliziutko:tak:
czasami tez bedę ją zawozić do teśców tam z kolei jest 10 minut od mojej pracy, tylko trzeba przejechac przejazd kolejowy, ktory jak zamykają czeka się 20 minut :confused2: wiec albo bede musiala wybrac troszke dłuższą droge, albo wyjezdzac wtedy wczesniej.

Oliwieczka powodzenia w nowej pracy!!!!

a ja właśnie dostał m wiadomośc, że pod koniec października albo na początku listopada ukaże sie ta książka, którą tłumaczyłam:-):-) ależ to ogromna satysfakcja:tak: to jest to co, lubie robic, szkoda tylkko, że wyzyc z tego trudno jednak, ale jakododatkowy dochód to jak najbardziej:tak:
juz dostałam tez kolejną częśc tej ksiązki do tłumaczenia, jesczze tylko umowe musze podpisać i do dzieła, negocjuje tylko warunki jeszcze

reklama
Do góry