reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki wracają do pracy

my idziemy składać w styczniu , a moze juz w styczniu znajdzie sie wolne miejscxe jesi ktos zrezygnuje :tak:

Fajnie Kasiad ze tak sie udalo ze nie musisz isc do pracy jeszcze
Mysia bedzie dovrze...wczesniej czy pozniej ulozysz sobie plan dnia i znajdziesz na wszytsko czas.
Rosmerta gratuluje tlumaczenia i zycze powodzenia w pisaniu:tak:

a ja własnie za 2 tyg składam wymowienie za porozumieniem stron w pracy, i bede czegos nowego szukała na jesien,...a moze na przyszły rok...zobacze czy bede malal z kim zostawic zosie

reklama
Oliwieczka, teraz to juz sytuacja zupełnie inaczej wygląda...hehe;-)

Kasia, jak masz potrzebe chcesz być w domku to super, ze sie zdecydowałaś..

U nas Fili idzie do przedszkola we wrześniu 2009 - podanie było juz złożone - jest na liscie rezerwowych - ale i tak pójdzie - nie ma z kim zostać..co najwyżej do nowego roku mam opiekę dla niego...a później klops..

u nas jutro pierwszy dzień samej w przedszkolu
chyba mam większego pietra niż ona:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jaki stres dla mamy uhu hu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::blink::rofl2:
mała się cieszy ze zostanie z panią mówi ,ze będą tańczyć ;-):-D:-D "kółko glanaiste i stary Niedźwiedź spi ";-):-D:-D:-D

Oliwieczka czy ja cos przegapiłam? wydawało mi sie ze cieszyc Cie powrót do pracy a piszesz ze skladasz wymowienie?

Ja za to marze o pracy tylko nie moge jej dostac-do starej nie chce wracac, to zbyt skomplikowane zeby sie nad tym rozwodzic-nie i juz. Szukam czegos nowego, bardzo intensywnie ale niestey nieskutecznie.:-(
Za nic na swiecie nie zostane w domu na kolejny rok:no:

madzix tamten post Oliwieczki był z maja :tak:
No to trzymam kciuki żebyś szybko znalazła pracę.... a jakiej szukasz, czegoś konkretnego związanego z Twoim zawodem? Z kim zostawisz Martusię?

Madzix a czego szukasz? co chciałabyś robić? Trzymam kciuki, na pewno się uda :tak:

ja podpisałam właśnie umowę z Niepublicznym Zakładem Opieki Leczniczej, nawet nie wiem co mam tam robić hehe ale nic to, będziemy we dwie z moją koleżanką a ona już tam jakiś czas pracuje więc dam radę :tak: , a - wiem że to kwestia 2-3 razy w tygodniu po około 3 godzinki

no i mam nadzieję, że 1 września podpiszę nową umowę w szkole, już na pełny etat ale to ciiii żeby nie zapeszyć ;-)

reklama
:-)
Sarcie rewelka w przedszkolu była 2,5 h ;-);-):rofl2: ..nie płakała ani razu a ni razu nie wspomniała o mamie:szok::-D:-D
z mamusia gorzej było w tym czasie ;-):zawstydzona/y::rofl2:
Dostałam pochwałe od pani wychowawczyni :zawstydzona/y::rofl2::-D
ze super ja wychowuje ,bardzo uczuciowe dziecko ,współczujace,pomaga wszystkim:rofl2:, słucha sie :szok:;-)(wystarczy jej raz cos powiedziec :confused::baffled::crazy:) i grzeczna :crazy:(taa a w domu szatan :-p;-))

po drodze nontoper sarcia "mamus a kiedy przedszkola idziemy jeszcze":-D:rofl2:

Do góry