reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki wracają do pracy

a,wracając do tematu tego wątku to wracam do pracy:-( :zawstydzona/y:od kwietnia i już się boję co to będzie:szok:,jak ja wytrzymam te godziny w pracy bez mojego bączka:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:,a jak on zniesie nasze rostanie
koszmar:szok: kto go uśpi jak mnie nie będzie:dry:
mam jednak nadzieje że jakoś to będzie,niestety muszę wrócić bo jest ciężko finansowo:-(

reklama
a,wracając do tematu tego wątku to wracam do pracy:-( :zawstydzona/y:od kwietnia i już się boję co to będzie:szok:,jak ja wytrzymam te godziny w pracy bez mojego bączka:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:,a jak on zniesie nasze rostanie
koszmar:szok: kto go uśpi jak mnie nie będzie:dry:
mam jednak nadzieje że jakoś to będzie,niestety muszę wrócić bo jest ciężko finansowo:-(
będziemy wspierać :tak:, Madzix dasz radę, my dałyśmy i wiele innych też :tak:

kochane kobitki ja tak to czytam i czytam i lapie sie za glowej serio moze ja jestem inna naprawde jakas z kosmosu. przeciez` to jest FORUM INTERNETOWE to jak mozna sie internetowo kłócic???????????????????????
to tak jabym internetowo sie calowala :-D
ja mysle ze to naprawde wszystko zalezy kto jak cos przeczyta z jaka tonacja w glowie.
dajcie spokoj albo zrobmy watek: kto sie lubi ten sie czubi i tam wylewajmy wirtualne żale do siebie.
mi to nie przeszkadza moge to czytac to jakas akcja sie toczy jakw serialu ;-) ale nie dajmy sie zwariowac i nie mylmy rzeczywistosci z internetem.
kłótnia to za duzo powiedziane mysle.

ale to tylko moje zdanie- kosmitki

a co do Joasiek czy Joaski czy nawet aski to przeciez nick i cos okresla u mnei chyba kazdy sie domysla karola to karolina prawda zadna tajemnica nie jest i nawet jak ktos napisze do mnie karola, karolina, karo, czy "baranico" to sie nie obraze bo nie po to tu wchodze.

Dziewczyny, chyba nie ma innego wyjścia, tylko zapomnieć o całej sprawie i zacząć "od nowa". Wszystkie słowa, które kogokolwiek uraziły, niech idą w niepamięć i tyle.
Nie ma chyba innego wyjścia, żeby wyjść z tej całej przykrej sytuacji.

Agata co do powrotu do pracy to dasz rade, musisz....nie jest lekko ale jakos idzie:sorry2::-(tez tesknie za Julcia, ona chyba za mna tez:dry:ale przeciez kiedys trzeba ta pempowine odciac:-D:laugh2:

reklama
dziś wchodzę do pracy (z założeniem że muszę umówić się do lekarza z Leną więc będę musiała wcześniej wyjść lub wyskoczyć na chwilę) więc sobie pomyślałam że zaproponuję mojej szefowej że wypiszę opiekę nad dzieckiem i dziś wykorzystam połowę a innym razem drugą połowę. na to moja szefowa nie mogłaś załatwić tego w weekend :wściekła/y: no chyba kurw... nie skoro nie załatwiłam :baffled:, no ale chomik zaczął chyba kręcić i powiedziała OK, po czym chomik zaczął biec i dzwoni żebym nie wypisywała żadnej opieki bo przecież przychodzę czasami wieczorem, no ok.
Wyszłam z pracy a ona dzwoni dlaczego wyłączyłam komputer, czy nikt mnie nie zastępuje a może dostanę ważnego maila :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, normalnie załamka :wściekła/y: ciekawe co jutro rano powie :baffled:

Do góry