reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
My też w czterech ścianach od kilku dni, bo nie wiem czy ten katar to tylko pierdółka czy coś więcej, jutro idziemy na wizytę, jak się okaże że osłuchowo czysto to będziemy wychodzić choć na trochę. Ale ten śnieg dobija...
Zupełnie nie wiem co mam spakować na wyjazd na święta jeśli chodzi o ciuchy nie mówiąc o tym, że ta pogoda psuje mi cały pomysł na ubranie na chrzciny
Zupełnie nie wiem co mam spakować na wyjazd na święta jeśli chodzi o ciuchy nie mówiąc o tym, że ta pogoda psuje mi cały pomysł na ubranie na chrzciny
viv przy dziecku to trzeba zawsze spakowac wielka torbe ,bo z pogoda to roznie
my zawsze bralismy ciuchy na kazda pogode ;-)
u nas to znowu deszcz,a spacery w deszczu srednio mi pasuja
a takie nic nie robienie bardzo mnie meczy ,nie lubie tego...ja to z tych co stale cos musi sie dziac,bo inaczej doliny lapie
my zawsze bralismy ciuchy na kazda pogode ;-)
u nas to znowu deszcz,a spacery w deszczu srednio mi pasuja
a takie nic nie robienie bardzo mnie meczy ,nie lubie tego...ja to z tych co stale cos musi sie dziac,bo inaczej doliny lapie
LilithGoth
Fanka BB :)
My od trzech dni nie wychodzimy z domu bo właśnie pogoda do dupy, śnieg ciągle pada, i zastanawiam sie czy może choinki nie wyciągnąc i pisanki na niej powieszę heheh.
My mieliśmy chrzcić w te święta ale zrezygnowaliśmy własnie ze względu na pogodę, i chrzcimy na majówkę mam nadzieję że pogoda podpasuję. A 6 maja wracam do pracy MASAKRA nie wiem jak ja sie przestawię.
Moja mała to pewnie już z 7-8kg waży bo ona to pulpet niesamowity. a no i przeziębiona bidulka starszy brat ją zaraził bo młody ma grybę i gorączki go męczą po 39stopni w górę :-(
Moja młoda też bardzo lubi oglądać TV ale z braciszkiem jak jej sie nudzi to doczepiam do leżaczka karuzelę i jest spokój na 30min albo i dłużej bo często zasypia przy niej, zresztą ona zawsze przy muzyce usypia.
Nathani ładnie Lenka już waży
Viv najlepiej spakuj dla Marysi wszystkiego po trochu bo też nie wiadomo jaka pogoda się trafi.
My mieliśmy chrzcić w te święta ale zrezygnowaliśmy własnie ze względu na pogodę, i chrzcimy na majówkę mam nadzieję że pogoda podpasuję. A 6 maja wracam do pracy MASAKRA nie wiem jak ja sie przestawię.
Moja mała to pewnie już z 7-8kg waży bo ona to pulpet niesamowity. a no i przeziębiona bidulka starszy brat ją zaraził bo młody ma grybę i gorączki go męczą po 39stopni w górę :-(
Moja młoda też bardzo lubi oglądać TV ale z braciszkiem jak jej sie nudzi to doczepiam do leżaczka karuzelę i jest spokój na 30min albo i dłużej bo często zasypia przy niej, zresztą ona zawsze przy muzyce usypia.
Nathani ładnie Lenka już waży
Viv najlepiej spakuj dla Marysi wszystkiego po trochu bo też nie wiadomo jaka pogoda się trafi.
nathani ach tam zaraz staruszka...piekny wiek masz..a ja tylko 2l mniej
lili moja tez muzykalna,w lozeczku jak lezy to karuzela albo grajacy misiu musi byc,bo inaczej nerwica
dobre z ta choinka i pisankami,usmialam sie ...ale inaczej swiat w tym roku nie widze..
dziewczyny czy wasze smyki tez tak duzo kupek robia...bo moja to potrafi i 5dziennie ,a najlepsze jest to,ze musi byc czysty pampers...pampki ida u nas jak swieze bulki
lili moja tez muzykalna,w lozeczku jak lezy to karuzela albo grajacy misiu musi byc,bo inaczej nerwica
dobre z ta choinka i pisankami,usmialam sie ...ale inaczej swiat w tym roku nie widze..
dziewczyny czy wasze smyki tez tak duzo kupek robia...bo moja to potrafi i 5dziennie ,a najlepsze jest to,ze musi byc czysty pampers...pampki ida u nas jak swieze bulki
wiolka23
Fanka BB :)
Viv-ja jestem młodsza byłam bardzo młodziutka mama dla Anastazji:-) Madlen-widocznie jest tak jak mówisz ty i inne dziewczyny Adgama-nie pamietam co ci miałam napisaćkurcze skleroza a juz wiem to ja sie bawie z Julita w idzie raczek... :chodze: palcami po jej brzuszku robie śmieszne minki i ona tak super sie śmieje,robimy tez kosi łapki i wazyła sroczka kaszke,śpiewamy czytamy bajki ,bawi sie w akuku;-) Lili ale masz cudna tą córcie do schrupania pyzuniawspółczuje powrotu do racy Bylismy u lekarza i Julita ma mega katar osłuchowo jest czysta ale tylko dzieki temu ze mamy katarek i nim czesto odciagamy bo lekarz mówił ze gdybysmy dobrze nie odciagali to miałaby juz pewnie zapalenie oskrzeli.Dlatego ze katar uparty trzyma sie jej 2 tydzień to dał nam słaby antybiotyk krople do nosa calcium fenistil i jeszcze na na noc przez 3 dni ibum na goraczke,ja tez mam antybiotyk bo gardło mnie boli 3 tydzień i mam mega katar takze siedzimy w domu w przyszłym tyg kontrola Madlen79-u mnie mała robi tylko jedna kupe dziennie i juz ze tak powiem nie taka niemowleca tylko twardszej konsystencji
Ostatnia edycja:
reklama