reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Adgama skalpel , kiler z chodakowską. Lenka obserwuje i jet grzeczna całe ćwiczenie, wie że mamusia do czerwca musi wyglądać ;P

Ostatnia edycja:
reklama
nathani już od kilku osób słyszałam o ćwiczeniach z chodakowską, może i ja się skuszę :-)

chyba mi ktoś dziecko w nocy podmienił, bo dzisiaj non stop wyje - już wiem fiolka co czujesz jak twój synek ma takie akcje

może to głupie, ale boję się, że badanie będzie nieprzyjemne/bolesne :zawstydzona/y::sorry2: ale w tym tygodniu napewno muszę się umówić na wizytę, bo już dawno powinnam to mieć za sobą.

reklama
Dziewczyny a po cc też juz mozna z ćwiczeniami poszlaeć?? jeak to jest?

Basia ile ml Ci Mati zjada na jedno karmienie i ile ich w ciągu doby jest? Mój coś nieiwiele tego bo max 120 ale to rzadko najcześciej 60 co prawda pociąga jeszcze pierś ale nieiwele już tego bo raczej więcej mu odciągam (ze dwie butle po ok 100ml w ciągu doby)

Do góry