reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Fajnie, ze mozecie wychodzic na dwor, tu w UK mowia ze nie wolno wychodzic jak dzidzia ma temperature, a tak to nawet zalecaja. Teraz w domku powietrze przesuszone, co nie za fajnie na katar i kaszel robi. Moze powinnas kupic oczyszczacz powietrza? A moze maly ma katarek od alergii? Masz zwierzaki w domku? Duzo zdrowia dla Wiktorka i cierpliwosci dla Ciebie &&&&
ale on nie miał temperatury;-) w domu mamy nawilżacz i tym działamy i kilka razy dziennie wietrzymy pokój.
Zwierzaka mam ale ona ma włos nie sierść,więc nie uczula :p

Dziś Wiki pobił rekord. Spał godzinkę i się przebudził. Nie dało się go uspokoić i zaczął świrować masakrycznie więc go owinęłam.
Spał jeszcze chyba ze 3 h bez jedzenia był od 9 i dopiero o 14 nakarmiłam znów mało mi cyc nie pękł.

reklama
hej mamuśki :-)

kasia zdrówka dla dzieciaczków i dla ciebie
liwus brawo za to że nie trzymałaś języka za zębami
aurelka owocnej nauki
basia odważna jesteś z tymi włosami

co do rocznicy to u nas w październiku tego roku będzie 8 lat jak jesteśmy razem a dopiero 2 lata małżeństwem :-D
kurcze, zamówiłam sobie dwa staniki do karmienia, dziś przyszły ale jeden jest za mały a ja jak zwykle się pospieszyłam i oderwałam metkę czy jak się tam to zwie :wściekła/y: wyślę im maila i zapytam może będę mogła zwrócić albo wymienić, bo tak to wywaliłam ponad 50 zeta na coś czego nie będę nosić..

fiolka niestety rozmiar 75D

edit:
a może któraś z was by chciała odkupić stanik? (jest nowiutki) ;-) jak tak to wrzucę zdjęcie w odpowiednim wątku

Ostatnia edycja:
Ania myśle że to z herbatki, fakt nie pije jej dużo ale jak ją odstawiłam kupka się zmieniała :sorry:
Ankka mój synek wczoraj nie spał cały dzień, ale dziś już inaczej

Kasjanek tak się ślini że musiałam mu śliniaczek założyć bo co chwilke cały mokry

Hej. Próbowałam was podczytywać, ale z marnym skutkiem, więc nie wiem co tam u was, a czasu i weny brak ostatnio :confused2: Sprawdzam tylko na szybko pocztę i takie tam, no a same wiecie, że na bb potrzeba więcej czasu, wolnych rąk i weny właśnie. W dzień mam zajęcie, wieczorem menio przy lapku (teraz jest na piłce z małą). W każdym razie, żyjemy i mamy się dobrze ;-)
Pozdrawiam was cieplutko :sorry:

Witam wieczornie ja dzis zrtobiłam pierwsza domowa zupke dla Julity ale jej nie podawałam póki co zostaniemy przy kaszce od 4m-ca a jak skończy 4 to powoli z zupką ruszymyzamroziłam słoiczku w zamrazalniku dorobie innych zupek i beda czekały na nia,jutro idziemy jej uszka przekluc :sorry2: Fiolka dobrze ze mały tak fajnie radzi sobie z przeziebieniem:tak: Betiks jak bedziesz miała wiecej czasu toi zajrzyj na spokojnie;-) Liwus u mnie za katarek płaciłam 58zł wiec nie tak drogo:sorry2: Basia to odwazna jestes ja bym sie mezowi obciac nie pozwoliła:sorry::shocked2: Clodi-moze u naszych bablów oprócz slinienia pokaza sie zabki:-) Adgama-jak metke oderwałas to raczej nie przyjma zwrotu ale moze ktos odkupi:tak: Noukie kurcze jak czas leci bedziesz musiała juz do pracy wracać:szok:ale chłopców masz ślicznych takie skarbeczki dwa;-) Moja mała krupa siedzi z łapkami w buzi starsza zjadła kolacje i zaraz do łózek wskakujemy:happy2:

wiolka no właśnie też mi się tak wydaje, że nie przyjmą...

macie już jakieś plany na wakacje? my właśnie zaczynamy powoli myśleć o wakacjach, zastanawiamy się nad wyjazdem nad jezioro. może coś polecacie?
w ogóle to już nie mogę się doczekać lata, ale póki co i tak czekam na wiosnę, bo zimy strasznie nie lubię :dry:

reklama
Do góry