eni_
Fanka BB :)
Chyba się zdecydowalam na chustę, ale nie mam pojęcia jaką, Viv Liwus wiem że ten temat był już kilka razy ale co polecacie bo nie mogę odnaleść, (a tyle tego na all) może najpierw wypożyczę i sprawdzę czy u mnie zda to egzamin, szkoda że nie mam od kogo pożyczyć, te wiązania chyba nie są aż takie trudne, myślę że mogłabym jakoś to ogarnąć, nie mówię, że od razu,
ale się napaliłam:-)
4madlen i ode mnie głos poszedł
Cinamona fajne to nosidełko tylko ta cena....
Liwus dziękuje za info o warsztatach tylko niestety nie dam rady jutro niestety, ja to taki niedzielny kierowca i na Wrocław to bym się sama nie puściła a mąż do pracy i takie tam
Do mam chustujących, jak się wiążecie z dziciaczkami to jak sobie radzicie, przecież i główkę i ciałko trzeba przytrzymać, tego się boję najbardziej, a nie wiercą się wam i nie protestują?
ale się napaliłam:-)
4madlen i ode mnie głos poszedł
Cinamona fajne to nosidełko tylko ta cena....
Liwus dziękuje za info o warsztatach tylko niestety nie dam rady jutro niestety, ja to taki niedzielny kierowca i na Wrocław to bym się sama nie puściła a mąż do pracy i takie tam
Do mam chustujących, jak się wiążecie z dziciaczkami to jak sobie radzicie, przecież i główkę i ciałko trzeba przytrzymać, tego się boję najbardziej, a nie wiercą się wam i nie protestują?
Ostatnia edycja: