reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

No widzisz viv nam z poczty 3 przesyłki nie doszły, więc nie ma reguły. Wszystko od człowieka zależy. Jak jest sumienny, to trafi, a jak olewacz, to albo skubnie albo da byle komu i weź dziada ganiaj i szukaj :crazy:

reklama
4madlen najlepszego dla maluszka, głos oddany ;-)
fiolka spróbuj z chusta. dużo siły Ci życzę
betiks co za kurier!!!!
muffy jak się czujesz?

Fiolka powodzenia z chustą
Madlen głos oddany i maluch zareklamowany na fb
Betiks co za kurier , u mnie kiedyś burak jeden nie chciał wejść na IX piętro bo winda była zepsuta i kazał mi zejść na dół- debil!
Viv a jaką Wy chustę macie tą 3,6m czy 4,2m? Ja mam tkaną standard 4,6m.. btw dzisiaj też byłysmy na spacerze :-D

Ostatnia edycja:
Nasza też ma 4,6 m, z tym że mój P. szeroki i przy kieszonce ledwo się wiąże :sorry2:
Liw ładnie Rozalkę widać, ja miałam czarną kurtkę i czarną bluzę na chuście, tylko kaptur małej wystawał :-D

viv tamtej na allegro nie udało mi sie wygrac... a pisalam do lenny lamb czy zrobia mi 6m dla meza i nie ma dla nich problemu:) takze walczymy.
liwus 2x zabieraja mniej materialu niz kieszonka? mi sie wydawalo ze zdjec w instrukcji ze wiecej... bardzo dziekuje za udostepnienie na fb:)​betiks ja bym zlozyla reklamacje bo w koncu to door to door powiinno byc

Mam nadzieję że mając podstawy ogarnę te "inne takie" z netu albo trafi się warsztat do tego czasu :cool2: Albo pojadę do Olsztyna na nauki :-p Olsztyn ładnie mi się kojarzy, miałam tam fajne wakacje :cool2:
Viv ja mam koleżankę chustową w Poznaniu więc możesz się z nią spyknąć za czas jakiś czas bo ona teraz na finiszu z 3-cim dzieciątkiem...zawsze to bliżej niż Olsztyn chociaż bardzo serdecznie zapraszam :happy2:
Madlen teoretycznie mniej bo tam masz tylko X bez wkładu , nie wiem jak to wytłumaczyć :zawstydzona/y:

reklama
Do góry