reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry.
viev przepis dodany ;-)
ania domyślam się jak zostałaś obudzona ;-)
clodi kawał chłopaka z Kasjana
Lenka dziś w nocy pobudka co 2 h :-D Co do szczepienia jak dzidzia ma katar to nasza pediatra mówiła, że zależy jaki ten katar, nie każdy dyskwalifikuje;-)

reklama
Dzien dobry:-)

My dzis idziemy na szczepienie na 11.00:baffled: maly katarku jakiegos wielkiego nie ma, ale cos tam w nosku furczy ( ja i starszak przeziebieni:sorry2:)

Clodi piekna waga:-) ciekawe jak moj Milo, dzis sie dowiem na szczepieniu;-)

Nathani ja mialam wczoraj pobudke co 1.5 godziny:sorry2: dzisiejsza noc ok o 24.00, a potem o 4.30;-)

Liwuś taki BLUZA POLAR + golf DO NOSZENIA W CHUŚCIE Łódź (2996890674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mają też same osłonki na malucha OSŁONKA ocieplacz do chusty DO NOSZENIA W CHUŚCIE (2996881111) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bluz/kurtek szukałam już wcześniej. ale wszysko takie drogie ze szok :szok: zaczelam szukac oslonek i trafilam na ten polarek, mam nadzieje ze bedzie ok.

Nathani dzięki za przepis, chyba podołam :-)

Noukie powodzenia na szczepieniu

Liw super te przedłużacze, dzięki za info i link :tak:
Co do walentynek to my nie świętowaliśmy i niektórzy mężczyźni nie przywiązują wagi do tego dnia. Ważne żeby w ogóle w zwykłe dni pokazywali nam, że nas kochają, a nie tylko z okazji jakiegoś tam dnia ;-) A co do rozumienia nas i naszych fochów, to chyba nigdy tego nie ogarną :-D
Brzuch mnie 'ćmi' od wczoraj, chyba się @ szykuje :dry:

viv fajny ten polarek :tak: A jaki zamówiłaś kolor?

Ostatnia edycja:
Nathani to ja drożdżowe piekę i mój teść, koneser, uważa je za najlepsze z jakim miał do czynienia :-D
Liwuś na tych pieluchach to nawet stoi żeby w zimnej wodzie prać :baffled: zastanawiałam się właśnie czy w zimnej się dopierze i czy w gorącej one nie stracą chłonności :dry:

Na allegro są te przedłużki do bodziaków również na dwie napki (Marysiowe bodziaki są na dwie właśnie, ale w zależności od tego czy zapinane na boku/przez główkę a przez środek mają różny rozstaw między napkami, "zamówiłam" u teściowej, tak jej się spodobały wielorazówki że postanowiła dokupić Marysi kilka, więc chyba na spółkę dokupimy ten zestaw 10), kolorowe i w ogóle wybór że hej ;) Fajna sprawa na ratowanie bodziaków ulubionych, a przykrótkich :)

Betiks zamówiłam bordowy, mam nadzieję że jest dostępny, jak nie będzie to wezmę niebieski a w ostateczności czarny, chyba któryś z nich będzie, nie? :-D Jak już nic się nie trafi to choćby brąz biorę, nie przepadam za brązem ale do mojej "urody" pasuje. Czekam z niecierpliwością, ale wczoraj wieczorem dopiero zamówiłam także po weekendzie na pewno, może się wcześniej odezwą co do koloru.

Ostatnia edycja:
Hej, ja tez kiedys pieklam marchewkowe. Mniam mniam. Za mna chodzi miodowiec z kasza manna...ale zaczynamy dietke wiec piec nie bede.
Czas sie troche pokatowac gotowanym jedzeniem...i warzywkami na parze.

U nas nocka ladna, synek jadl o 11, 2:30 i 5:30 potem o 7:45 i nawalil mi kupke, pierwszy raz zdarzyla mu sie przerwajednodniowa miedzy kupkami, mam nadzieje, ze tak zostanie:-D spal prawie cala noc w lozeczku, a po 5 wzielam go do siebie bo nie mialam sil go nosic.
Czy wasze dzieci tez chrzakaja? Moj to tak chrzaka na okraglo jakby mu bylo ciagle zle...
Dzis rano jak wstawalam do corki przewrocilabym sie dwa razy...mialam wrazenie jakby mi biodro uciekalo i nie moglam stanac na prawa noge...

No a dzis jak co dzien, corka chyba sie uwstecznia, bo ciagle chce na raczki, wiem ze widzi jak nosimy Mateusza i tez chce, ale mnie to strasznie meczy, a kregoslub tez obrywa. Nauczyla sie wreszcie pokazywac co chce, wskazuje palcem. Mam nadzieje, ze jej te placze mina, ona ciagle placze a ja niestety nie moge jej poswiecic 100% uwagi ehhh:blink:

No hej. ;-)

Ja sobie bym nie poradziła z dwójką dzieci, ledwo sobie z jednym radzę. :szok: A za rok albo dwa chcemy się starać o następne, to jaa nie wiem jak to będzie. :confused:

Teściowie wzięli małą do siebie na noc. Przynieśli mi ją dopiero o 7 na karmienie, ale pojadła z 10 minut i znów usnęła. I tak spała do 11. :sorry2:

Dzisiaj egzamin, szkoła, ech. Aż mi się tam iść nie chce.

reklama
Basia wklep proszę przepis na miodowiec brzmi pysznie, co do uwsteczniania nasza średnia ostatnio ze smoczkiem latała, a ma 5 lat hehe i mówiła, ze jest dzidziusiem ;-)nie wspomnę o pakowaniu się na leżaczek Lenki
Aurelka poradzisz sobie doskonale ja tak sobie myślę , że jakby nie mój wiek i trudności ciążowe no i praca to bym na czwarte się zdecydowała;-) powodzenia na egzaminie

Do góry