liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
liwus a podczas chodzenia dzidzia się może lekko obniżyć?
Może tylko nie aż tak żebyś Lenki głowę/czuło miała na wysokości piersi. Przy chuście elastycznej częściej dziecko się obniża niż przy tkanej. I tak jak już Vivieenka pisała dziecko powinno być na takiej wysokości żebyś mogła swobodnie pocałować czułko
Jak jak chustowałam chyba 2 czy 3 raz w życiu i poszłam z dzieciem do szpitala to tak fatalnie zamotałam że jak wracałam to dziecko miałam prawie na kolanach a chusta mi się rozwiązywała Ale potem już z górki było.
Dzisiaj zamotałam się w tkaną , zdjęcia na g i dla mnie jest o niebo lepiej jak w elastyku.
I podobnie jak Madlen zawsze jak idę na spacer to fotograf albo zostaje w domu albo jak już idzie to zapominamy aparatu. Ale w ten weekend się postaramy...
Vivieen wstawiłam prowizorkę zdjęć wyjściowo-podwórkowo-chustowych na g. A najgorsze zęby które będą Marii wychodzić to czwórki a do tego to długo jeszcze. Mój Adaś był taki spokojny jak Twoja Mania a jak mu czwórki zaczęły wychodzić to miał 39,5 st gorączki , wymiotował i lał mi się po rękach a ja siedziałam nad nim, płakałam , zbijałam temperaturę aż w końcu pojechałam do szpitala , ale oczywiście jak tam dotarłam to dziecku wszystko przeszło. Ale to było straszne ....
Fiolka a może to zachowanie Małego to od tych nieszczęsnych witamin co teraz produkują. Kilka dziewczyn z forum odstawiło i dziecko się zmieniło nie do poznania w tym moja Rozalka chyba Ania i Aurelka odstawiły. Może też spróbuj.
Ja kapię od początku Małą teoretycznie sama bo jak przychodzi czas kąpieli to M do pracy wychodzi. Dzisiaj byłą kąpiel łącznie z głową i spłukiwanie szamponu prysznicem - dziecko przeszczęśliwe. Potem trochę polałam wodę na brzuszek i była zadowolona. A zaznaczam że kąpałam na głodomora. No ale Rozalka od początku lubiła kąpiel...
nocki od paru dni też mamy średnie bo Młoda albo gada przez sen albo budzi się co 1,5h ale cyca i tak dostaje co 2,5-3h.
Ostatnia edycja: