clodi - noo, duży
no wlasnie tak to z ta pielucha jest, pow lekarz ze tak na wszelki wypadek
u was tez bedzie dobrze, lepiej zeby sie obeszlo bez tej wkladki bo to podobno to nic fajnego dla maluszka wiec trzymam kciuki:*
basia-one - ciesze sie ze paluszek malutkiej juz ok
vivienne- piekny komplecik, fajnie ze tesciowa umie szyc to masz tak jakby prywatna stylistke
co chcesz to ci uszyje i to na wymiar
dzieki za rade z chustowaniem, alke nie wiem czy sobie poradze jak meza w domu nie bedzie
sukienka czerwona olowkowa musi byc super
moze zakiecik jakis a na to plaszczyk jak bedzie zbyt chlodno na sam zakiet lub na sam plaszcz?
wypadlam ost z rytmu i chyba nie doczytalam- na jaki kurs chodzisz?
co do zapalenia ucha od ulewan to tak, tez slyszalam o tym, no bo ost u nas byl klopot z uchem, ale na szczescie u nas to nie bylo zapalenie..co do ukm'ow, poszerzenie bylo nieznaczne i juz w 9 dobie po porodzie nie bylo po nim sladu ale zalecil pan doktor sprawdzic po dwoch m-cach, wiec sprawdzilismy i wszystko ok
ciril - ładne oceny, gratulacje
elak23 - tez tak mysle ze jakby bylo zle cos to by lekarz powiedzial wprost a kazal tylko za 3 m-ce sprawdzic ponownie glowke
bardzo milo ze koledzy i kolezanki tak postapili;/ nie fajnie, slabo, bo teraz to ty musisz sie tlumaczyc:O
aisha - powodzenia na egz, a wczesniej owocnej nauki
nathani- juz wiem jak nazya sie to niemieckie zelazo, mam w niemczech rodzine to mi przysla
chociaz takie ulatwienie
ania789 - to jak pomaga to dobrze
ja tam znawca od pepkow nie jestem ale moze jakis pediatra wam powie czemu sie to tak nie goi ladnie
sprobuj tym octeniseptem
ankka02- bardzo, bardzo mi przykro, jestem z toba myslami:*
malego klade na brzuszku spac w ciagu dnia jak mam na niego oko, w nocy go tak nie klade bo boje sie ze sie udusi:O
mala moze nie spokojna bo odczuwa twoj smutek
4madlen- no ciapa
hehe czasem tak jest ze czlowiek czegos nie ogarnie
ja tez poki co klade na zwyklej podusi, nie ulewa az tak duzo wiec moze to wystarczy
co do szczepien to u nas pani pediatra i pani neurolog zalecily 5w1 w zwiaqzku ze maly jest wczesniakiem,podobno dla wczesniakow lepsza taka.... a ile jest dawek tej 5w1?
bo szczerze mowiac slabo siew tym temacie orientuje;/
nasz dzis pospal od 22 do 2.30 w lozeczku, potem jedzonko i juz znami zostal bo jakis niespokojny byl, spal do 7, jedzonko, i sen do 9, 10 jedzonko teraz probuje zasnac
trohe go pokiziam po nosku i moze odplynie a ja cos w koncu bede mogla zrobic bo wczoraj niespodziewanych gosci mielismy i maly balagan sie zrobil;/
my jeszcze sie nie szczepilismy, mial tylko wzwb po 6tygodniu, bo okazalao sie ze mamy ta niedokrwistosc i lekarz powiedzial, zeby szczepic dopiero jak zrobimy po miesiacu podawania lekow morfologie i jak bedzie lepsza i pediatra uzna ze juz mozna to dopiero wtdy zaszczepimy, a jade znim teraz w piatek na morfo..zobaczymy.. chcialabym zeby bylo lepiej bo to zelazo to nic dobrego;/ maly ma jeszcze wieksze klopoty z kupka i az mi wymiotowal ost to odstawialm zelazo na dwa dni i przestal wymiotowac i nawet trzy kupy jednego dnia byly
ale dzis juz chyba mu podam no bo chce zeby mu pomoglo w koncu
pozdrawiam, buziaki:*
a ja mam macierzynski z zusu a o co chodzi?