reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Co do piżam to najwygodniej mi się śpi w T-shirtach wykradanych mężowi ;p nie wyobrażam sobie spania w gatkach od piżamy :|
Na koniec ciąży zakupię jakieś koszule nocne z górą do karmienia i tyle, tak sądzę.

reklama
Asiu ja juz widzialam fajne i niedrogie w Matalan,tylko jakos nie moge sie tam wybrac..a upatrzylam je sobie nim jeszcze bylam w ciazy :-D i co jest fajne,ze osobno kupuje gore i osobno dol,bo czasami jak sa w komplecie to spodnie spadaja a bluzki sa ciasne ..nie mieszcza mi sie w cyckach :zawstydzona/y:
Vivienne ja tez kiedys nie lubilam spac w spodniach pizamowych,ale jakos sie przekonalam i teraz jest Ok

neska o kurcze :| zdrowia życzę

Kiss współczuję przeżyć, jednak dobrze że jest ok

Ania to się ciesz z takiej pogody, u nas lepiej nie wychodzić z domu ;)

LilithGoth to Ci mały zrobił pobudkę:sorry2:
dasz rade a pewnie nie ma się co martwić bo bedzie dobrze :)

Joanna ja czytałam że lepiej nie przesadzać ze spodniami ciążowymi bo to
przecież na chwile u nas jeszcze te ostatnie miesiące bo wcześniej jak będzie ciepło
to spódnice czy coś luźnego.
Dlatego ja planuję jakieś 3 pary jeansów. A bluzek jak najwięcej bo lubię takie luźniejsze na brzuchu.
Takich legninsów to ja nie lubię ale muszę się przekonac bo to wygodnie :sorry2:

Stanik to na dniach muszę kupić, a w jakie chcecie inwestować?
Spać to ja lubię w samych majtach więc nie ma problemu:-D

Ja po śniadaniu drożdżówce :)

Asiu ja czesto kupuje w Matalan,maja tam tanie i fajne i co najwazniejsze dobre gatunkowo ciuszki ;-)
ja tez musze sie wkoncu tam wybrac,bo mi moja cora marudzi,ze nie ma sie w co ubrac..a ciuchow cala szfa :-D
Filoka ja spac w samych gatkach nie moge,bo czasami dzieci kraza w nocy i trafiaja do naszego lozka

Witajcie mamusie :-):-):-):-):-)

Ale naskrobałyście przez te cztery dni... muszę się zabrać na szybciutkie nadrobienie zaległości... byłam 4 dni u teściów bo nie ogarnęłabym chłopaków w domu przez te dni sama bo mąż w pracy :-( a, że on ma firmę tam gdzie mieszkają teściowie wiec byliśmy wszyscy razem :tak: jeśli chodzi o moje samopoczucie to nadal kicha.... mam już dość tych pieprzonych mdłości... całe szczęście plamienia się nie powtórzyły więc jestem spokojniejsza....

kurczę ale mi Was brakowało.... a teraz zabieram się za czytanie...

Buziaczki :-)

justys10 witaj ja tez jestem świeżas na forum :-) jest tu bardzo miło.
noukie zazdroszcze wyprawy do Kazimierza cudowne mijesce.Kiedyś spedzałam tam każde wakacje u ciotki niezapomniane miejsce. Aż mi pachnie rybka nad Wisłom no i smakowite kogutki! ale ze mnie łakomczuch
misia super ten wózeczek:-) milusi mężuś.
Omineła mnie debata na temat tycia w ciazy, oczywiście godze sie na dodatkowe kilogramy i nie moge doczekac sie brzuszka! Spodnie juz kupilam na ciaże i chyba rozejrze sie za kolejnymi bo cos lato kiepsko sie zapowiada w tym roku.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty a przedewszystkim badania genetyczne! wiem że to troszke stresujace ja juz mam je za sobą i oddycham swobodnie i wam tez tego życze.
kiss125 zdrowia życze kochana i niech dzidzia rosnie zdrowa odpoczywaj!

Kazimierz, ach Kazimierz... jak mieszkałam w Radomiu to w każde wakacje odwiedzaliśmy na rodzinne spacery. Najmilej wspominam taką małą lodziarnię, gdzie smaków wybór był "ogromny" - może 5-6 :p Ale tak pyszne jak nigdzie... :rofl2:
Idę smażyć placuchy z jabłkami, wedle wczorajszej fanaberii :-D

reklama
Witajcie
Przez weekend tu nie zagladalam i widze ze dyskutowalyscie tu pelna para. Dobrze ze dyskusja juz zakonczona bo do przyjemnych nie nalezala.
Ja tylko powiem ze jedyne czego troche sie boje to rozstepow. Mam nadziej ze jakos mnie omina. Narazie staram sie dobrze nawilzac brzuszek i juz zamowilam przez neta specjalny krem na rozstepy. Jak tylko dojdzie zaczne stosowac.

Witaj nowa mamusiu justysp10Ja tez planuje slub na wrzesien 2013 wiec bedziemy chudly razem do tej ceremoni :-)

Caly czas mecza mnie bole glowy, juz tak od 5 dni. Nie boli mnie mocno tylko troche cmi jednak jest to juz nie do wytrzymania. Dzisiaj to nawet w nocy mnie cmila. Amolu tutaj nie moge dostac. Powiem mamie zeby mi wyslala. Chyba zdecyduje sie na wypicie kawy z cytryna, troche mnie odrzuca na sama mysl wypica tego szczegolnie ze ja kawy prawie wogole nie pijam ale moja tesciowa mowi ze pomaga i ktoras z was na forum tez o tym wspominala.

Kiss oszczedzaj sie prosze.

Co do ciuchow ciazowych ja jeszcze nic nie kupilam. Co prawda moich waskich dzinsow juz prawie nie dopinam ale na spodnie ciazowe jeszcze dla mnie za wczesnie. Przymierzylam i wygladalam komicznie, ta cala guma czy co to jest to mi zwisala bo brzuch jeszcze za maly. Na szczescie u mnie lato w pelni i potrwa pewnie do wrzesnia albo i duzej wiec smigam w luznych sukienkach i tych luzniejszych szortach i spodnicach. Kocham lato !

Trzyma kciuki za wizyty i czekam na relacje !!!

Do góry