reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Joanna-ja pytaam swojego gina i mi pozwoli powiedzial ze melise mzona nie przesadzajac oczywiscie ale mozna zeby sie wyciszyc:-) ja szczerze mowiac jeszcze spodni ciazowych nie kupuje kupilam sobie ostatnio alladynki z jeansu z gumka w pasie ale nie sa ciazowe tylko normalnie tak samo na lato kupuje szersze tuniki i dluzsze ale zwykle i spodenki z gumkami w pasie ciuchy ciazowe sa cholernie drogie

reklama
Ja typowo ciazowyh nie kupuje:-).
wczoraj zaopatrzylam sie w kolejne dresy, teraz dlugie. Kupie jeszcze z dwie pary i tyle:-). Tez pare szerszych bluzek chociaz zastanawiam sie bo z Luska nie musialam. Mialam dwie pray dresow i smigalam na zmiane:-).
Zreszta zobaczymy jak to bedzie z tym brzuchem czy duzo przybedzie czy nie

kiss oszczędzaj się i odpoczywaj, dobrze że to nie od maleństwa:) a Ty jeszcze nie znasz płci dzidzi? Idziemy "łeb w łeb" z tygodniami:)

Pozostałym życzę powodzenia na wizytach:)

Wiolka fajne rozwiazania ciuchy ciazowe faktycznie troche kosztuja

Ania ja niestety fanka spodni dresowych nie jestem, wiec u mnie to rozwiazanie odpada, ale smiem twierdzic ze jest to bardzo komfortowe rozwiazanie

Dziewczyny, ile Wy szrajbujecie między moim uśnięciem a wstaniem :D Nadrabiam Was do śniadania, ale aż się boję myśleć ile tu tego będzie między moim wyjściem do pracy a powrotem :p
Co do ciążowych ciuchów to zamierzam zainwestować tylko w cyckonosz, kupiłam też jedne sztruksy, bo dresy do pracy odpadają. Z krótszych spodni to kupiłam wcześniej dwie pary coś jakby getry/dresy/legginsy idealne do tunik, tunik trochę mam, na brzuch akuratne. Tylko pogoda musi się poprawić. I w ogóle łatwiej będzie w lato, w kiecki powinnam wchodzić :-D

Moje przeziębienie w dużym stopniu pokonane!
Do pracy dziś na 19 idę, więc zapowiadam dzień na ogarnięcie chałupy po mojej weekendowej niedyspozycji i dzień na allegro zapewne ;)

Za wizytujące dziś - dobre myśli :) Jak ja się nie mogę doczekać 29.06...

Nadrobiłam!!!
Nie napiszę za dużo bo jestem w ferworze nauki... a jeszcze w sobote mam wesele mojej siostry, wiec bede krążyła...

Czytając Wasze posty zrobiło mi się w pewnym momencie bardzo przykro i cieszę się, że sobie odpuściłyście...

kiss odpoczywaj, to z dzidziolem na bank będzie dobrze!!!

witam w poniedzialkowy poranek :-)
za oknem slonko swieci to i energii wiecej,zakupy juz zrobione,pranie sie pierze,obiad gotuje
ide poczytac,co tu naskrobalyscie ;-)

Asiu ja kiedys tylko w dresach smigalam. I nie lubilam nic co przylega do ciala. Musialo byc wsio szerokie:-). Teraz bluzka obcisla moze byc ale nie za bardzo:-D. Tez rozmuslalam kupno getrow ale najpierw musze w jakas bluzke- tunike zainwestowac, co by pupe zakrywalo:-D... Bo dla mnie getry to tak jakbym w samych majtkach albo na golasa wyszla:-D:-D

kiss najwazniejsze,ze z Malentwem wszystko dobrze,odpoczywaj kochana :tak:
kciuki zaciskam i czekam na wiesci,bedzie dobrze dziewczyny ;-)
a co do ubran ciazowych..chcialam kupic,ale stwierdzialm,ze szkoda mi kasy..mam dresy,bluzki jeszcze sa dobre,a jak sie zmniejsza,to kilka zakupie,ale takich ,ktore pozniej tez bede mogla nosic..zadnych ciuchow ciazowych nie kupuje ..lato szybko minie..u nas zreszta te lato i tak jest do bani,a pozniej jesien ,zima..nie bede szalala z zakupami dla siebie..mamy teraz inne wydatki..
jedynie ,co musze zakupic to dobre staniki i jakies pizamki,bo moje robia sie troszke za krotkie :-D

reklama
Ania ja tez nie umiem w samych legginsach chodzic musowo pupa zakryta, a tutaj jeszcze laski nosza legginsy prawie polprzezroczyste I majtki przeswituja wszystko ok dopoki sa czarny tak jak legginsy, gorzej jak no biale w kwiatki;);)

Madlen no wlasnie pizamki widzialam super w mothercare , ale kurcze strasznie drogie:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry