reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

neska dzieki,ale ja mdlosci przerabialam w moich dwoch ciazach..z cora cale 9miesiecy tulilam kibelek..,z synem bylo troche lepiej,wiec ciesze sie ,ze teraz jest inaczej,lepiej..ze moge cieszyc sie moja ciaza...byle tylko byc po 1szej normalnej wizycie i usg,aby uslyszec ,ze wsio dobrze i ze serduszko ladnie bije ;-)

reklama
Dziewczyny ja juz sie naczytalam ze na mdlosci dobra jest herbatka mietowa , i nie gwaltowne wstawanie z łóżka tak polezec sobie z 10 min , ja dzisiaj mam nadal bole brzucha , siusiu co godzine i dochodzo do tego bol plecow juz nie wiem co sobie myslec , @ nadal sie nie pokazuje. Bol piersi nadal nie wyczuwalny a brzuch boli nie tak jak na okres tylko jakbym miala kulke w brzuchu na srodku .

wercia a Ty testu jeszcze nie robilas?
mi herbata mietowa nie pomaga, lezenie w lozku rano tez nie bo mdlosci mam caly dzien

Nie jeszcze nie robilam zamierzam sie wybrac do miasta za okolo godzinke , bo jeszcze troszke pracuje na komputerze i na zmiane lukam co tutaj sie dzieje , jestem troszke rozkojarzona mam motyle w brzuchu i nie moge sie skupic na pracy . Troche chyba sie nie moge doczekac ale nie robie sobie nadzieji . Ja mam malutkie mdlosci dzisiaj zjadlam tylko sniadanie i nic mi sie nie chce jesc.

w takim razie trzymam kciuki za 2 kreski ;)
ja zrobilam 4 testy :-) chociaz kazdy byl pozytywny, ech my kobiety :-D

Nie wiem co sadzic o tych plamieniach i pewnie dokladniej dowiesz sie od lekarza , nie martw sie za wczasu , ale podobno nie ktore panie maja normalnie @ w ciazy , plamienia tez sie zdarzaja . Mozna miec takie plamienia co miesiac . Chociaz lepiej bedzie jak skonsultujesz sie z lekarzem :D :-) pozdrawiam

Pewnie ze tak nastawiam sie dobrze i zaraz sie bede szykowac , dam znac jak poszlo mi z testem :D i zaraz odpisze jak wrazenia hehe trzymajcie kciuki :D

<kwasia> lekarzem nie jestem, dlatego najlepiej jak sie do niego udasz on rozwieje twoje obawy i wszystko wyjasni. ja gdzies czytalam ze takie lekkie krwawienie moze wynikac z przekrwienia naszych narzadow w srodku bo teraz sa bardziej przekrwione niz przed ciaza.

Hehe przemecz sie moze troszke do wieczora bedzie ci sie lepiej spalo :D napewno lekarz wszytsko wyjasni a jak jestes ciakawa to mozesz sobie poczytac jakies artykuly na internecie , chociaz ja nie lubie ile ja sie naczytala o pierwszych objawach wczesnej ciazy , az mi sie lepiej zorbilo jak tylko cos sie zgadzalo to od razu szuaklam tego u siebie :D pozdrawiam

reklama
U mnie 5 dzień po terminie, boli podbrzusze i plecy... I do tego śluzu pełno.. Rano testuję :-DJeśli krwawienie było takie ubogie to raczej nie masz się czym martwić :-)
Pozdrawiam kochane! Dzisiaj taki ładny dzień... :-D

Do góry