neska dzieki,ale ja mdlosci przerabialam w moich dwoch ciazach..z cora cale 9miesiecy tulilam kibelek..,z synem bylo troche lepiej,wiec ciesze sie ,ze teraz jest inaczej,lepiej..ze moge cieszyc sie moja ciaza...byle tylko byc po 1szej normalnej wizycie i usg,aby uslyszec ,ze wsio dobrze i ze serduszko ladnie bije ;-)
reklama
Dziewczyny ja juz sie naczytalam ze na mdlosci dobra jest herbatka mietowa , i nie gwaltowne wstawanie z łóżka tak polezec sobie z 10 min , ja dzisiaj mam nadal bole brzucha , siusiu co godzine i dochodzo do tego bol plecow juz nie wiem co sobie myslec , @ nadal sie nie pokazuje. Bol piersi nadal nie wyczuwalny a brzuch boli nie tak jak na okres tylko jakbym miala kulke w brzuchu na srodku .
Nie jeszcze nie robilam zamierzam sie wybrac do miasta za okolo godzinke , bo jeszcze troszke pracuje na komputerze i na zmiane lukam co tutaj sie dzieje , jestem troszke rozkojarzona mam motyle w brzuchu i nie moge sie skupic na pracy . Troche chyba sie nie moge doczekac ale nie robie sobie nadzieji . Ja mam malutkie mdlosci dzisiaj zjadlam tylko sniadanie i nic mi sie nie chce jesc.
Nie wiem co sadzic o tych plamieniach i pewnie dokladniej dowiesz sie od lekarza , nie martw sie za wczasu , ale podobno nie ktore panie maja normalnie @ w ciazy , plamienia tez sie zdarzaja . Mozna miec takie plamienia co miesiac . Chociaz lepiej bedzie jak skonsultujesz sie z lekarzem :-) pozdrawiam
Pewnie ze tak nastawiam sie dobrze i zaraz sie bede szykowac , dam znac jak poszlo mi z testem i zaraz odpisze jak wrazenia hehe trzymajcie kciuki
<kwasia> lekarzem nie jestem, dlatego najlepiej jak sie do niego udasz on rozwieje twoje obawy i wszystko wyjasni. ja gdzies czytalam ze takie lekkie krwawienie moze wynikac z przekrwienia naszych narzadow w srodku bo teraz sa bardziej przekrwione niz przed ciaza.
Hehe przemecz sie moze troszke do wieczora bedzie ci sie lepiej spalo napewno lekarz wszytsko wyjasni a jak jestes ciakawa to mozesz sobie poczytac jakies artykuly na internecie , chociaz ja nie lubie ile ja sie naczytala o pierwszych objawach wczesnej ciazy , az mi sie lepiej zorbilo jak tylko cos sie zgadzalo to od razu szuaklam tego u siebie pozdrawiam
reklama