reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

HELOOO:)

królewna z marcepana przykro mi.

mary mary wiedziałam ze wiesz co to beta:) ile twoja cócia ma lat??

jak sie robi zupe chrzanowa??

a ja od rana ugryzłam raz drożdzówke, wypilam łyk herbaty, jestem w pracy dobrze mam duzo pracy to zapominam o mdłosciach...w poprzednich ciązach schudłam po 7 kg!!! wiec teraz pewnie tez mnie czeka...
beta wczoraj 375.05:) wiec obstawiam chłopca...bo niska jest...( 3 dni po okresie)
z córką w dniu okresu miałam 380 a z synkiem w dniu okresu 19) i wszytko sie sprawdziło:) najwazniejsze by zdrowe bylo:)

reklama
Stawiam więc na chłopca-też miałam takie smaki synkiem:-)) Wszystko poza tym musiało być na ostro,spagetti z sosem chilli:-))itd nie mogłam też patrzeć na mleko,słodycze też były mmmm i mnie do nich ciągneło:tak:;-)aaa synkiem wymiotowałam ciągle-poczułam jakiś zapach i już obejmowałam się z panem kibelkiem...
Z córcią zajadałam się koncentratem pomidorowym,rybami w sosie pomidorowym,nie smakowały mi ostre potrawy-a normalnie to uwielbiałam...a i córcią polubiłam mleko i jego przetwory. A tu wymiotowałam chyba ze 4 razy i to tylko dlatego,że byłam głodna-odrazu rano szybko musiałam coś przekasić:-)
mnie mdli tylko dlatego ze jestem glodna ja nawet niewiem jak to robie ale mnie potrafi wtedy targac a jak tylko cos zjem to juz jest dobrze. ale z takim podejsciem to za niedlugo bede sie toczyc Bo niechce byc glodna i caly czas jem

cześć dziewczynki pisałam i mi wcięło:no::no:wczoraj byłam u lekarza, nie wytrzymałam mimo 2pozytywnych testów, no i jest dzidzia ok. 4tygodnia:tak:jestem trochę spokojniejsza.mnie też mdli, chociaż nie jest to tak uciążliwe jak przy pierwszej ciązy, za to wcale nie spię w nocy, jestem przemęczona, a to mi sie już mniej podoba:(

witam :-)
krolewna przykro mi :-( tule mocno ;-)
tinka najwazniejsze,ze jestes juz spokojna ;-)
ja jeszcze musze troche czekac :-(
majeczka ja mysle,ze apetyt w ciazy niewiele ma wspolnego z plcia dziecka..mialam kolezanki w ciazy,ktore jadly to samo co ja,a ja ur.chlopca a one dziewczynki ;-)
tak samo nie wierze w to,ze corka zabiera mamie urode..

Hej Dziewczyny :)

To ja się po cichu przyłącze :) Robiłam 3 testy I w niedziele ( Bardzo blada reksa prawie niewidoczna) i 2 dzisiaj i na każdym blada kreska ale już się ładnie pokazała :) choć jeszcze nie wierze do końca w to szczęście :( Przy pierwszej ciąży miałam od razu 2 grube kreski a teraz taka niepewna jestem. Ale jeżeli się udało to termin mam na 15.12.2012r. także zobaczymy dziś powinna być @ ale nie widać by miała przyjść :)
mam już synka z maja 2011r. ma 10 miesięcy i w miarę szybko chcieliśmy zapienić mu rodzeństwo to 2 cykl starań a jak się udało to będzie między nimi rocznik owo jedynie rok :) hehe się rozpisałam nie mam komu się wygadać bo mój mężczyzna sceptycznie patrzy na tą jasną kreskę - bardzo by chciał ale potrzebuje mocniejszych dowodów :D a w pracy wole nic nie mówić :)

Muszę powiedzieć,że w ciązy z synkiem nie zmieniłam się wogóle,a z córcią ludzie nierozpoznawali mnie na ulicy-bardzooo się zmieniłam...
Może z zabieraniem urody to jest nie prawda,ani ze samkami też-ale w każdym z tych rzeczy jest ziarnko prawdy;-)
Trzeba sobie zapamiętać,zapisać,a później sprawdzic.
Aaa jeszcze sny w ciązy z synkiem śnili mi się chłopcy,a córeczką od początku dziewczynka:tak::-) choć nastawiałam się psychicznie na drugiego chłopca.

reklama
Hej Dziewczyny :)

To ja się po cichu przyłącze :) Robiłam 3 testy I w niedziele ( Bardzo blada reksa prawie niewidoczna) i 2 dzisiaj i na każdym blada kreska ale już się ładnie pokazała :) choć jeszcze nie wierze do końca w to szczęście :( Przy pierwszej ciąży miałam od razu 2 grube kreski a teraz taka niepewna jestem. Ale jeżeli się udało to termin mam na 15.12.2012r. także zobaczymy dziś powinna być @ ale nie widać by miała przyjść :)
mam już synka z maja 2011r. ma 10 miesięcy i w miarę szybko chcieliśmy zapienić mu rodzeństwo to 2 cykl starań a jak się udało to będzie między nimi rocznik owo jedynie rok :) hehe się rozpisałam nie mam komu się wygadać bo mój mężczyzna sceptycznie patrzy na tą jasną kreskę - bardzo by chciał ale potrzebuje mocniejszych dowodów :D a w pracy wole nic nie mówić :)

Gratuluje, jak ja mojemu pokazalam test, tez oczywiscie nic nie zobaczyl, dopiero wzielam go do okna i tam w koncu pokazalam moj cien cienia,;-)

Do góry