reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

dzien dobry :-)
u nas kolejny dzien pada..juz mam dosyc tego deszczu..jakies doly lapie,czekam na wiosne i slonce,ale cos nie moge sie doczekac:wściekła/y:,corci urodzinki minely..szkoda ze pogoda nie dopisala,ale odbijemy sobie to ;-)
nathani wczoraj mi umknal twoj post:sorry::zawstydzona/y:...tak wczesnej ciazy,zaden lekarz ci nie wykryje,wiec spokjnie ..jak test wyszedl pozytywny,to na pewno jest ciaza :tak:,no i trzymam &&&&& za bete ;-)
kiss ja jesli mialam ochote to pilam kawe,coprawda rzadko,bo mnie od niej cofalo,ale czasami samakowala ;-)teraz pije bezkofeinowa,ze wzgledu na wysokie cisnienie,ale tez jakos rzadko,bo nie mam ochoty :no:
neska myslisz ,ze te mdlosci moga byc od witamin ?? ...hmmm,wczoraj nie bralam a tez wymiotowalam..wiec juz sama nie wiem,czy je brac czy nie
noukie milego dnia wpracy ;-)

reklama
Witam i ja.
Humor dobry bo słońce pięknie świeci :)
Ale i z mdłościami witam.
Wczoraj po objedzie (dokładniej buraczkach) zaliczyłam spotkanie z wc:zawstydzona/y:
Z tego co czytałam kawy nie powinno się pić, no chyba że ktoś jest uzależniony
bo to przecież używka.

fiollka jak sobie poczytasz w necie to wiele rzeczy kobieta w ciazy nie moze jesc i pic :-D,ja urodzilam dwojke dzieci bez internetu i jak widac sa zdrowe ;-),nie ma co wariowac..organizm ciezarnej sam wie,co jest dla niego dobre a co nie ;-),jesli ty cos zjesz lub wypijesz i fasolce nie podejdzie,to bedziesz wc przytulala:tak:
ja wczeniej zaczynalam dzien od kawy,a teraz..jakos automatycznie zamiast po kawe siegam po herbate :tak:,ale czasami wypije kawke :tak:

Oczywiście też masz rację jednak wolę dmuchać na zimne
i jak coś może zaszkodzić to tego nie jem/nie pije.
Może też po części tak podchodzę do tego że to moja pierwsza i bardzo długo
wyczekiwana ciąża ;)

Witam was wszystkie bardzo ciepło.

Od rana nastrój mam kiepski, ciężki wieczór miałam wczoraj, aż do dziś mnie trzyma. Ale to nic. Dziś od rana kręci mnie zimne mleko;);) mniam do tego francuski rogalik i jest ok;)

Do mam które bedą rodziły kolejna dzidzie czy myslalyscie o porodzie? Bo ja tak sobie wczoraj wieczorem lezalam i jak grom z jasnego nieba ta myśl na mnie spadła i sie zaczęłam zastanawiać jak ja to zrobię, bo pierwszybyl ciężki

joanna ja jeszcze o porodzie nie myslalam..,ale co boisz sie rodzic,czy o co chodzi ?/ 1sze dziecko rodzilas naturalnie czy mialam cc?

reklama
Witam, my po 2 stratach znowu za namową lekarza dość szybko znowu wyczekujemy dzidzi :) termin z kalkulatora okazuje 29.12.2012 :) mam mdłości, napęczniały brzuch, węch , spanie tylko czekam na dzień okresu żeby zrobić test :) a powinien być 26-27.04 trzymajcie kciuki :-)

Do góry