reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

liwus glod co 2- 3 godziny to u mnie tez standard
Plamienia nie mam za to duzo śluzu. Dzis jest wlasnie dzien spodziwanej miesiaczki i jedyne co to bardzo mnie kul prawy jajnik tak ze nie moglam usiasc normalnie. Trawalo to z 15 minut i przeszlo. Ale stracha mialam

reklama
Nie bojcie sie lotow ja w ciazy czesto latalam I wszystko bylo ok:)
U mnie sluzu jakby mniej no ale to juz pora by sie tam zakorkowalo;)

Co do jedzenia to co 2h inaczej mdli jak choroba

U mnie bialego sluzu tez duzo i wlasciwie coraz wiecej;-)

Glod narazie tez nie dokucza;-)

Chyba dzis sie wczesniej poloze;-) do jutra dobrej nocki:tak:

u mnie tez sluzu mniej,ale jeszcze jest..w poprzednich ciazach tez mialam,takze tym sie nie martwie,wazne zeby nie bylo krwi ;-)
joanna ja nie boje sie latac,tylko nie wiem jaki slon bede..i jak z mdlosciami,ale mysle ze jakos dam rade ;-)

grilowana rybka fasolce nie samkowala :no:,teraz wcinam jablka,zeby chociaz cos miec w tym zoladku ;-)

Ja to budzę się strasznie głodna. W dzień nie jest tak tragicznie, po śniadaniu się szybko robie głodna, ale wieczorami nie za bardzo
:-)
Teraz to nawet nie wiem, co to zaparcia :-D Z Luśką mialam straszne. Wczoraj się śmiałam, bo z Luśką praktycznie nie miałam żadnych zachcianek, za to A. wiecznie miał. Teraz mam na słodkie (ale nie za słodkie) z przewagą na kwaśne. I Luśka chciała wczoraj, żeby jej kechupem polać ciastko :-p
Się śmialiśmy, że teraz cała trójka będzie mieć zachcianki :-D

reklama
liwus w dniu miesiączki miałam śluz podbarwiony krwią.
Dziś na 9.30 lekarz trzymajcie dziewczyny! proszę.To moja 6 ciąża a utrzymane były 2. Pragnęłam 3 dzidziusia i wierzę że się uda:-)

Do góry