reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Oj u mnie w rodzinie 2 pary bliźniaków :tak:
Co do smaków, to mi ciągle wszystko mało słone jest. Ale nie doprawiam bo sól szkodzi.
Do tego nie mogę patrzeć na słodycze za którymi przepadałam,
za to ciągle bym jadła kiełbasę z grilla :p
D. mi w tamtym tyg, zrobił w piekarniku i w parę sekund zniknęła,
Do tego mogę tonami jeść pomarańcze.
A myślałam że to później wychodzi

reklama
Je właśnie zjadłam znowu pomidora - mam dzisiaj wielką chcicę na jego punkcie :no:

Czy Wy tez jesteście takie wzdęte cały czas? Mam wrażenie, że połknęłam balon!!!

Ostatnia edycja:
Fiolka dziadek mojego m był z bliźniaków u mnie w rodzinie nie ma i dlatego się dziwie czemu mi tak po głowie chodzą skoro wiem, że ich nie będzie i szczerze mówiąc jakby były to za dużo zmian by nas czekało :-D Ja tak w tamtym tyg miałam z kiełbaską z grilla :-D Ostatnia nocka u siostry i zrobili grilla tak mi pachniało a szwagier się guzdrał z przygotowaniem :-D W końcu mu powiedziałam, że jak się nie pośpieszy to sobie coś innego zjem i za kilka minut kiełbaskę dostałam a była wyborna :-D W pierwszej ciąży mandarynkami i bananami się zajadałam a teraz na owoce jeszcze nie mam takiego parcia :tak: Idę sprawdzić jak moje dziecko się miewa bo z dziadziem autka oglądali :-D

Smaki i mi sie troche pomieszaly, kawy mi sie nie chce, a obowiazkowo codziennie pilam, wczoraj salatke z ananasem robilam, a nie bardzo lubie, raczej jadam wszystko, a teraz do jednych rzeczy ciagnie mnie bardziej do innych mniej;-)

Bulkaasia tak brzuch wzdety jak pilka, a wieczorem jak balooooon:-D

lolcia ja mam tak samo,doprawiam wszystko,bo wydaje mi sie jalowe a potem ...nie chca u mnie tego jesc,bo albo jest za slone albo za ostre :zawstydzona/y:..a ja tego w ogole nie czuje :-D
fiolka nie czytaj !!!!
ja ostatnio czytalam o ciazy pozamacicznej...a potem sobie wkrecalam i ryczalam :-(
a jesli chodzi o przytulanki,to nie tyle co sie boje,ale u mnie jakis zanik :zawstydzona/y:...i zal mi mojego M.bo biedak sie strasznie meczy...ale ja jakos nie mam ochoty,albo zasypiam szybciej niz sie poloze :tak:

Młody zasnoł wreście to mogę popisać :)

Wczoraj miałam odpoczywać ale młody wstał o 6:30 a niania o 8 wiec efekt taki że jak przyszła to mi się spać nie chciało i poobijałam się i wzięłam się za sprzątanie domu na święta byliśmy w Świnoujściu wiec nic nie robiłam a teraz dom błagał o pomoc wiec do 19 sprzątałam wszystko co się dało :) Dodatkowo spakowałam już trochę rzeczy do wywiezienia na działkę i układałam w szafach no i rzeczy po Przemku do piwnicy – chodzik itp. I wieczorem o 20 padłam jak wafel.

Dziś przyjeżdża moja mama bo nie widzieliśmy się dawno mieszka 80 km ode mnie i widujemy się raz na miesiąc :/ a że święta wypadły to obiecała że wpadnie do wnuka :) Wiec czekam z obiadkiem na dziwaków – wszystko gotowe będzie pycha :)

Mam problem z paleniem :(:( wstyd mi ale przy Przemku jak tylko się dowiedziałam od razu nic ani 1 a teraz co kilka dni mnie mocno jeszcze ciągnie i nie zawsze wygrywam :(:( ma może któraś jakiś sposób na to? Bo jak ktoś pali to mi śmierdzi ale jednocześnie chce się palić i tylko zdrowy rozsądek mnie powstrzymuje ale to trudna walka ???

lolcia86 - co do smaków to rano musli ale takie niesłodzone tylko otręby i suszone owoce , zagryzam w dzień ogórki z chi lii :D przeplatam czekoladą i mięsem ale nie mogę mocno doprawiać bo z mojego talerza zawsze je młody wiec go oszczędzam a jak nie dostanie naszego to marudzi :D – łasuch z niedowagą ;p
A dziś dorwałam fete i prawie do sałatki nic nie zostało :) mniam

Co do Przytulanek to nie mam ostatnio siły choć ochota jest to zasypiam szybko a rano młody wstaje i nic z tego. Mój cierpi wiec chyba będę musiała być względem niego bezinteresowna bo już mi go żal :D oj miłość ślepa jest hehe :D pewnie potem się odwdzięczy z perspektywy czasu im dalej w las to siły wracają a na koniec mogłam bez przerwy aż mój miał mnie dość hehe ;p

Lecę poczytać co jeszcze u was bo ciężko mi nadrobić a jak mama powiedzie (dziś nocuje u mojego brata dzielimy się 1/1 to jeszcze czeka mnie prasowanie
papatki

Witajcie. Mam na imię Ala. rano zobaczyłam dwie kreski! :-):-) poprzednie dwa testy były negatywne, zrobiłam trzeci gdyż podawanie antybiotyków na rzekome zapalenie jajników( boli podbrzusze) nie dało rezultatów. jestem po przejściach ale wierzę Że się uda:happy:. Muli mnie , piersi obrzęknięte, głodna ciągle:-D, senna i nerwowa....żeby tylko skurczy i bóli nie było to byłaby szczęśliwa. dziś o 20. mam dzwonić do gina.

Alu witamy ;)

Moja Fasolka definitywanie nie lubi jogurtu :/ wlasnie przytulalam kibelek bleee
Mam nadzieje ze mdlosci nie wrocily znowu ;/
A dziś mnie bolalo w prawym boku, tak ze nie moglam usiasc na prosto na kanapie- czy ktoras z Was tez tak miala? Miałam zrobic zakupy, ale z tego wszystkiego zostalam w domu- przewrazliwiona jestem, ale sie boje no co :-)

reklama
Do góry