reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Widzę że wszystkie powoli mamy już dosyć , ale już tuż tuż...niedługo pierwsze dziewczyny na liście będą chwali się swoimi pociechami :happy2:
JA dzisiaj wyszorowałam pół domu łącznie z oknami i padam na twarz tym bardziej że Mały w domu bo chory więc tym bardziej umordowana jestem ale kupiłam parę rzeczy dla Małej w ramach odreagowania , ale to w osobnym wątku.

reklama
Hejka

Zdroweczka dla choruszkow....mnie tez dzis dopadlo gardlo:-( teraz jeszcze katar:sorry2::sorry2:

Aniu super, ze w domku:tak::tak::tak:

Nathani no jeszcze tydzien do 30:-D:-D:-D boli jeszcze???

Bulkaasia z jednej strony rozumiem ta prace, bo sama tez ciagne:zawstydzona/y: ale z drugiej strony to troche nam pacha na dups....ko za tego uparciucha:-p

4Madlen ile by wyszlo za takie zuzycie wody?????

No ja mam juz weekend i zamierzam go spedzic w lozeczku:-)

Witam wieczornie :)
Didor witaj ponownie :happy2:
Byliśmy brata odwiedzić, wróciliśmy właśnie, zimno już na dworku, zimowo tak... 3 stopnie ciepła ale chucha się parą, dobrze, że nie wieje.

Coraz bliżej jutra, tak tak! O 10-ej wizytujemy. Mam nadzieję, że te bolączki co mnie teraz męczą o normalna sprawa jak na ten czas.

Myślę, że dostanę kolejne L4 więc po wizycie pewnie pojadę je podrzucić. Na popołudnie planuję wyprawę do ikei, już jak chodzę to jest w porządku, ale przy wstawaniu to jest masakra. Na szczęście dziś mi tak brzuch nie ciąży jak wczoraj.
Chciałabym już mieć tą swoją Kruszynkę po tej stronie i wiedzieć, że nic Jej już nie grozi :tak:

Ale dziś mam humorki :baffled: poryczałam się bo D. nie umył naczyń po objedzie, kuchnia zawalona
i nie miałam jak robić sałatki:sorry2::baffled: Dodam że skończył dziś łazienkę tzn. fugi koło wanny i reszta poprawek.

4Madlen o kurcze ale masakra z tą rurą :baffled:

Oj Asia nie forsuj się :dry:

Wisienka oby teraz przeszło. ja leczyłam się po swojemu jednak kaszel dalej męczy chyba kupię tantum verde :sorry2:

Didor witaj i powodzenia dalej ;-)

ja mam niezłe zawahania, niedawno panikowałam że nic nie mam
zamówiłam łóżeczko i koszule i tak sobie myślałam dziś rano że jeszcze przecież 2 miesiące i czasu masa :-D
głupek po prostu

Lilith ja tam mówiłam codziennie a w końcu nie trafiłam do lekarza:-p

Ale mi duszno

Witajcie . Kurde coś nie tak się czuje
ankka i noukie wczoraj tak mnie bolało jak na miesiączkę że po 18 byłam już w łóżku....z wizją skracającej się szyjki. czuję się jak na bombie! nic nie robię bo nie wolno a i tak ból. zobaczymy jak dziś. Zaraz łykam leki. szkoda ze nie dal mi fenoterolu byłabym spokoiniejsza.
vieviene trzymam za wizytę.
Co niektóre z Was zaraz urodzą a ja jeszcze 30 tygodnia nie zaczęłam:crazy:
bulkasia uważaj na siebie w pracy

vivienneczekamy na wieści z wizyty :-)

nathani mam tak samo... dziewczyny już na finishu a my nawet nie w 30 tygodniu.... tak mi się dłuży... już bym chciała żeby był koniec grudnia (cały czas zakładam, że mimo problemów dotrwam do terminu :tak: )

wszystkich choróbkom zdrówka życzę!!! :tak: :tak: :tak:

Hejka...

Ja dalej zdycham:-( ale mnie chorobsko rozbiera:sorry: cala noc nie spalam, nos zawalony, gardlo zar ognia doslownie:eek: narazie lecze sie domowymi sposobami, ale jak nie bedzie sie poprawiac wystratuje do lekarza:sorry:

Viv za wizyte:tak:

Fiolka ja tez jeszcze nic nie mam:eek:

Nathani my podobno suwaczkowo i nam zleci zobaczysz:-), nie wiem na jakiej zasadzie dziala ten lek, moze to i lepiej, ze go nie bierzesz, u nas go nie podaja bo niby szkodliwy dla dzidzi:eek:

reklama
Ciril gratulujemy ''3'' z przodu:rofl2:

Nathani moze sobie cisnienie zmierz, mi wczoraj caly dzien w uszach szumialo:eek: a i nie moge lezec na plecach bo od razu odruch wymiotny, do tego jakies glupie sny mam juz dwa razy sie w nocy splakana obudzilam:sorry: oj bedzie nam coraz wiecej roznosci doskwierac:eek:

Do góry